Vücut Geliştirme

hem fiziksel hem de ruhsal tatminin aynı anda yaşanabileceği ender şeylerden biri. hayatımda pek çok düşüş yaşadım 4 senedir haftada 5 gün aksatmadan antrenmana gittim. ne...

hem fiziksel hem de ruhsal tatminin aynı anda yaşanabileceği ender şeylerden biri.

hayatımda pek çok düşüş yaşadım 4 senedir haftada 5 gün aksatmadan antrenmana gittim. ne tatile gidiyorum diye ne sakalandığımda ne de hasta olduğumda antrenmanları aksatmadım. MAZERET YOK!

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ne anlatiyon aq olmekten bile cekinmiyorum hayattaki motivem.. Motivem yok kardesim olurum giderim yarina veya diger yarina diye yasiyorum

ne anlatiyon aq olmekten bile cekinmiyorum hayattaki motivem.. Motivem yok kardesim olurum giderim yarina veya diger yarina diye yasiyorum
Ölmekten çekinilecek birşey yok zaten yok olup gideceksin hiç olacaksın olay bunun farkında olarak kimyasal bir hata olarak yaşam bulduğunu bilerek yaşamak yanı bir gün son bulacak bu hayatın keyfini çıkararmak zorlukların üzerinden gelerek yaşamak zaten öleceksin amk neden bunu yaşarken yapıyorsun ?

Ölmekten çekinilecek birşey yok zaten yok olup gideceksin hiç olacaksın olay bunun farkında olarak kimyasal bir hata olarak yaşam bulduğunu bilerek yaşamak yanı bir gün son bulacak bu hayatın keyfini çıkararmak zorlukların üzerinden gelerek yaşamak zaten öleceksin amk neden bunu yaşarken yapıyorsun ?
Yapamiyorum kardesim bas edemiyorum hayat win, bir kezde olsun zevki olmadi hayatin dogdugum gunden borc icinde bi hayat en cok zevk alacagin sey... bilmiyorum. Spor diyorsun ona bile para lazim suan her ne yapacaksan para lazim oda cografuyadanmidir nedendie yillardir 1 kurus bile harcasam zulum icince harciyorum. hayati sikim hayat orospu cocugu salmiyor ki olelim bitsin aq, Zayten dinimde yok dayanacagim pek birsey yok kendi kendimeyim hayatta

Yapamiyorum kardesim bas edemiyorum hayat win, bir kezde olsun zevki olmadi hayatin dogdugum gunden borc icinde bi hayat en cok zevk alacagin sey... bilmiyorum. Spor diyorsun ona bile para lazim suan her ne yapacaksan para lazim oda cografuyadanmidir nedendie yillardir 1 kurus bile harcasam zulum icince harciyorum. hayati sikim hayat orospu cocugu salmiyor ki olelim bitsin aq, Zayten dinimde yok dayanacagim pek birsey yok kendi kendimeyim hayatta
O kadar çok haklısın ki şahsen ben bu zamana kadar intihar etmediğime şaşırıyorum o kadar çok dibe battım ki kimsem olmadan ailem bile yok bir şekil çıktık o dipten çukurdan hayat gerçekten güzel sözler ile değiştirilemez dostum biliyorum yanlış anlamış olabilirsin üzgünüm

• Like
Tepkiler: exe
133,020Konular
3,280,589Mesajlar
318,449Kullanıcılar
sude2134Son Üye
Üst Alt