Selamün aleyküm, ben bugün öğlen @w00zy den web mail aldım daha web maili almadan önce telefondan basacağımi ve pcmin olmadığını belirttim ama html kodu ile mail basacağımi söylemedim. Parayı attım web maile girdim html kodu atlıyor deilmi dedim evet atarsın dedi daha sonra nerden atılacak html kodu yazma yeri yok dediğimde dışardayim şuan eve geçince anlatırım dedi iki dakika pcden yapılışını anlatti. Sağ tık öğeyi denetle v.b felan bende o sırada telefondan atmayı öğret felan filan diye yazıyordum en son olay storeden html bilmem ne indirtti onada giriş yaptirtti ve devamını anlatmadı daha sonea telefondan basılmıyor dedi en başta ise basılıyor demişti daha sonra pcden yaptık forumda olmiyan bır arkadaş ile öğeyi denetle den html kodunu yaptık daha sonra html kodu orada çıktı tamam ama biz kendi mailimize deneme olarka attik ama mail gelemedi yani taslagi atmadı bunu adama yazdığım da siz bana en başta atılmaz dedin fekan filan dedi ben parayı attikaj sonra ise sorduğumda atılir demişti. Şimdi hem web mail bozuk hemde html kodları yazılmıyor sorunu çözecem dedi çözüyorum dedi ama çözmüyor forumda method satıyor. Para iadesi istediğimde web mail şifresi değişmez dedi para iadesi ondan yapamam dedi bugünde bana üstelik web mail şifresi değişme bilgiler üzerime gelir v.b diyordu bu arkadaştan şikayetciyim elimde gerekli ssler var yanlış birşey anlatmadım varsa itirazı yazsın
@Mectruy @Zns @Al Simmons
@Mectruy @Zns @Al Simmons