İsmi : YUSUF ATAHAN TÜRKİYE/İSTANBUL da yaşıyor Telefon numarası : +905312239375 Bu çakal bugün yarın forumda tokatlayıp kaçmaya çalışıyor. Dikkatli olun gerwkli işlemi yapın...
Selam söyleBabasının adı soyadına ulaştım birazdan babasınıda arayacağım
İnandın mı şimdi inanmadıysan dön senide tokatlasın babasıyla gönderir sana selamınıSS at herkes görsün inansın
Hay kafanızı sikeyim. Olmayan aklınızı sikeyim. Olm paranoyak mısınız ? Sadece inanmamız için senden kanıt istedim. Kafanızda hayal mi kuruyorsunuz aqİnandın mı şimdi inanmadıysan dön senide tokatlasın babasıyla gönderir sana selamını
ASR6FYDTGUYHIUJOIAKPSDTF6TA7GSY8HU9JDI0KOPLAĞSDHay kafanızı **Küfürbaz**. Olmayan aklınızı **Küfürbaz**. Olm paranoyak mısınız ? Sadece inanmamız için senden kanıt istedim. Kafanızda hayal mi kuruyorsunuz aq
Abi Allah rızası için benim şu robot doğrulamasını kapat ya. İp fln ne lazımsa atayım. Kapanabiliyor sa bana kapat lütfen.Kullanıcı yasaklandı.

hangi ülkeden bağlanıonAbi Allah rızası için benim şu robot doğrulamasını kapat ya. İp fln ne lazımsa atayım. Kapanabiliyor sa bana kapat lütfen.![]()
Trhangi ülkeden bağlanıon
aaaa bu çocuk yıllar önce benim ortaktı 2015 2016 gibi taklıyorduk hala piyasadamı buİsmi : YUSUF ATAHAN
TÜRKİYE/İSTANBUL da yaşıyor
Telefon numarası : +905312239375
Bu çakal bugün yarın forumda tokatlayıp kaçmaya çalışıyor. Dikkatli olun gerwkli işlemi yapın. Gerekirse elimde ssler mevcut
Piyasada değil artık çakal oğlu çakalaaaa bu çocuk yıllar önce benim ortaktı 2015 2016 gibi taklıyorduk hala piyasadamı bu
eskidende böyleydi milleti sikmeye dayalı konuşurdu dasmcnöçcnömnmöçnmöçcbçcvPiyasada değil artık çakal oğlu çakal