Rating - 100%
ET SEN KAÇ YAZAR LAN TOKATÇIsırf rankım için ve ticaretlerim için küfretmiyorum sana.
ET SEN KAÇ YAZAR LAN TOKATÇIsırf rankım için ve ticaretlerim için küfretmiyorum sana.
KONUŞMALAR YUKARIDA TAMAM AT REELİNİ TEKE TEK ÇIKALIM VARSA GÖTÜN O KDARokey tokatçıyım
sen at bilader?KONUŞMALAR YUKARIDA TAMAM AT REELİNİ TEKE TEK ÇIKALIM VARSA GÖTÜN O KDAR
AT KONUYU BAKALIM BENZERMİ CİDDEN !sadece mail kısmını değişmişsin amk forumda 2,3 tane buna dair konu var bu mailler yerine normal mailde girebilirim bu methoda 150 tl verecek veya alacak kafasız varmı açıklayabilirmi bunu?
GEL ANKARA AKYURTsen at bilader?
GELMESSEN ORUSĞU ÇOCUFSUNsen at bilader?
açık adres?GEL ANKARA AKYURT
ATSANA KONUYU AMK TOKATÇISI KENDİ KENDİNİ ELE VERİYORSUN :dsen at bilader?
bekle ?ATSANA KONUYU AMK TOKATÇISI KENDİ KENDİNİ ELE VERİYORSUN :d
sen gel ben seni bulurum.açık adres?
olur akyurtmu neyse bak şuan geldimsen gel ben seni bulurum.
olur akyurtmu neyse bak şuaa
AT KONUYU KOLPAolur akyurtmu neyse bak şuan geldim
anayurttayım gel bul
konuyu atsana olm dalgamı geçiyorsun LAN İTanayurttayım gel bul
bi bok bildiğin yok sırf taşşak ve boş konu olması için açmışsın konuyu bide tokatlamışım güyaa ortada esc yok bişey yok.formda paylaşılan methodun mail kısmını değişip millete 150 l ye kakalamaya çalışıyosun herhangi bir admin yazana kadar önemsemiyorum .)
işte arkadaşlar bu anası sikike güvenmeyin kaltak piçbi bok bildiğin yok sırf taşşak ve boş konu olması için açmışsın konuyu bide tokatlamışım güyaa ortada esc yok bişey yok.formda paylaşılan methodun mail kısmını değişip millete 150 l ye kakalamaya çalışıyosun herhangi bir admin yazana kadar önemsemiyorum .)
konuyu atamadınbi bok bildiğin yok sırf taşşak ve boş konu olması için açmışsın konuyu bide tokatlamışım güyaa ortada esc yok bişey yok.formda paylaşılan methodun mail kısmını değişip millete 150 l ye kakalamaya çalışıyosun herhangi bir admin yazana kadar önemsemiyorum .)
arama yerine 41 method,taklid method yazarsan çıkıyor @Derce bu arkadaşımızın konusu çok popülerdi yanlış hatırlamıyorsam,maili değiştirmişsin hoop oldu 150 tl aynenkonuyu atamadınAMK TOKATÇISI
teşekkür ederim sadece mail kısmı değişmiş .)