🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Tanıyorum ama geçen bana yaptığın kalleslikten dolayı telini vermiycem Keser döner sap döner gün gelir devran döner Saplaaaaaaa 🙂🤫
ne alaka amk 1000 defa acilmis konuyu tekrar gidip acmissin ergen ergen saplaa falan ne amina koyim 10 yasinda misinTanıyorum ama geçen bana yaptığın kalleslikten dolayı telini vermiycem Keser döner sap döner gün gelir devran döner Saplaaaaaaa 🙂🤫

Çocuk veririm eline görürsünne alaka amk 1000 defa acilmis konuyu tekrar gidip acmissin ergen ergen saplaa falan ne amina koyim 10 yasinda misin![]()
siktir git konumdan.Çocuk veririm eline görürsün
Tanıyorum ama geçen bana yaptığın kalleslikten dolayı telini vermiycem Keser döner sap döner gün gelir devran döner Saplaaaaaaa 🙂🤫
ne alaka amk 1000 defa acilmis konuyu tekrar gidip acmissin ergen ergen saplaa falan ne amina koyim 10 yasinda misin![]()
Çocuk veririm eline görürsün
siktir git konumdan.
yav benim ne sucum var amk dkwndkskxiwkdkwnndsjdbwdkendkoendmemf
ettiğiniz kavgaya bak olum asıujfhsauıhdsaushdıushasfsadasfasda 10/10 verimli sohbet aqyav benim ne sucum var amk dkwndkskxiwkdkwnndsjdbwdkendkoendmemf
yav salaga ayar oldum aq yazdigi seye bak polis sorgusu isimli konu acmis modlari etiketledim konuyu kitlediler gelmis bana satasiyorettiğiniz kavgaya bak olum asıujfhsauıhdsaushdıushasfsadasfasda 10/10 verimli sohbet aq

Yav bı SG aq sjcbwkxbsjsettiğiniz kavgaya bak olum asıujfhsauıhdsaushdıushasfsadasfasda 10/10 verimli sohbet aq
yav salaga ayar oldum aq yazdigi seye bak polis sorgusu isimli konu acmis modlari etiketledim konuyu kitlediler gelmis bana satasiyor![]()
Ulan dalyarak konuyu önceden açanları şikayet etseydin amk beyinsiziyav salaga ayar oldum aq yazdigi seye bak polis sorgusu isimli konu acmis modlari etiketledim konuyu kitlediler gelmis bana satasiyor![]()
yav cocuk git surdan allahina kitabina sovdurtmeUlan dalyarak konuyu önceden açanları şikayet etseydin amk beyinsizi
Götün yiyosa etseneyav cocuk git surdan allahina kitabina sovdurtme
kardesim daha onceden acilmis konu acilmaz forumun kurali bu git baj bakiyim daha oncekilere de yazmis miyim yazmamis miyim ?milyon kez açılmış zaten aq niye gelip modları etiket ediyon benim konuma şahsen ben olsam daha önce paylaşanlar da varmış zaten derdim gecerdim
Niye açılmış ozaman sokuk götverenkardesim daha onceden acilmis konu acilmaz forumun kurali bu git baj bakiyim daha oncekilere de yazmis miyim yazmamis miyim ?
daha fazla kufur edip ban yemek istemiyorum amaNiye açılmış ozaman sokuk götveren
Adminci velet seni
off ne salak insansin amk yaAdminci velet seni
Konu zaten birçok kez açılmış belki bilmeyenler var hayla ve konuya girip bakmışlar yorum yapmışlar ne diye engel oluyorsun @SkullZ
LSKDFHJKLSDJKLHSDJHSFDŞLJH