@Wasted Adlı Üye Şikayet Bildirimi

@Wasted adlı üye chate gelip hiçbir sebep yokken, olsa da fark etmez anamiza bacimiza küfür ediyor, biz de haliyle yediremeyip karşılık veriyoruz ve ban yiyoruz. Mevzu ban...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Wasted adlı üye chate gelip hiçbir sebep yokken, olsa da fark etmez anamiza bacimiza küfür ediyor, biz de haliyle yediremeyip karşılık veriyoruz ve ban yiyoruz. Mevzu ban yemem değil, ban yeriz tekrar açılır sıkıntı yok. Fakat hareketleri ve konuşma tarzı üyeleri çok fazla rahatsız etmekte. Kimse anasını, bacisini sokakta bulmadı. Bunun gibi vatana millete Hayri olmayan, bütün gün evde 31 çeken, 15 yaşında 500 kilo asosyal tipler laf etsin diye de gelmiyorum ben buraya. Eğlenmek için geliyorum ve bu elaman eğlencemizi kaçırıyor. Tek bende değil aynısını @Lost da da yaptı.

@Al Simmons @Nobody @Code Red @x0x0 @İntelligence @Castiel

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ya sen ne aptal insansın senin hiç sebep yokken neden anna na soveyım tanımıyorum etmıyorum, lost'a gelirsek lost farklı ilk o sovdu hatta chate'lerden de bakabilirsiniz burda boş laf yapma sende chate'de ilk sovdun adminler bakabilirsiniz

lost'u daha tanımıyordum senle tartışırken chate anna kattı ve burda ilk ben hır çıkardım gibi boş cümleler yazma adminler chate bakarsanız anlarsınız.

haklı gerçekten ne zaman chatte görsem birisiyle kavga çıkartıp anasına bacısına sövüyor az önce lostada aynı şekil 2.kez yaptı.

ya sen ne aptal insansın senin hiç sebep yokken neden anna na soveyım tanımıyorum etmıyorum, lost'a gelirsek lost farklı ilk o sovdu hatta chate'lerden de bakabilirsiniz burda boş laf yapma sende chate'de ilk sovdun adminler bakabilirsiniz
Adminler baksın kardeşim sıkıntı yok. İlk sen bana amk özürlüsü dedin, bende sana karşılık verdim. Sonrasında ise direk ana bacı yaptın. Kayıtlara baksınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,423Konular
3,282,101Mesajlar
319,015Kullanıcılar
SobFoXSon Üye
Üst Alt