Web ile ilgili bilgisi olanlar.

Bundan yaklaşık 1 hafta önce okulumuzda yazılım okumuş bi hoca ile görüşme yaptım az da olsa bilgim olduğunu ve ilgim olduğunu çalışmak isteyeceğimi söyledim konu hakkında...

Bundan yaklaşık 1 hafta önce okulumuzda yazılım okumuş bi hoca ile görüşme yaptım az da olsa bilgim olduğunu ve ilgim olduğunu çalışmak isteyeceğimi söyledim konu hakkında ileri düzey bi bilgim yok birisinin öğretmesini de çok isterim ama insanların vaktini çalmayı pek uygun bulmuyorum öğrenebileceğim siteler hesaplar Veya uygulamalar var ise önerir misiniz ne kadar kısa sürede fazla bilgi alır isem benim için o kadar iyi onun harici bu konuma gelmemi sağlayan birçok bilgiye sahip olup az da olsa kazanç sağlayarak ailemi mutlu etmemi sağlayan formalar bulundurduğu İçin spyhacekerz yapımcıları destekçileri ve kullanıcılarına da çok teşekkür ederim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhabalar, hoşgeldiniz.
Web öğrenmekten kasıt nedir tam olarak daha aciklayici olursaniz daha çok yardım edebiliriz?(tahminimce web uygulama geliştirme ve web tasarımdan bahaediyorsun)
İngilizceniz var mı okuduğunuzu dinlediğinizi anlayacak kadar? Çünkü ona göre önerilerde bulunacağım.

Merhabalar, hoşgeldiniz.
Web öğrenmekten kasıt nedir tam olarak daha aciklayici olursaniz daha çok yardım edebiliriz?(tahminimce web uygulama geliştirme ve web tasarımdan bahaediyorsun)
İngilizceniz var mı okuduğunuzu dinlediğinizi anlayacak kadar? Çünkü ona göre önerilerde bulunacağım.
Öncelikle uygulama falan değil de daha çok script yazımı site ile alakalı şeyler daha çok ilgimi çekiyor Python dili bilindiği üzere geniş bi dil onun üzerinden gitme peşindeyim ama Ne kadar mantıklı bilmiyorum İngilizce ise yabancılara sm çekilince konuşulduğu kadar işte 😄

Öncelikle uygulama falan değil de daha çok script yazımı site ile alakalı şeyler daha çok ilgimi çekiyor Python dili bilindiği üzere geniş bi dil onun üzerinden gitme peşindeyim ama Ne kadar mantıklı bilmiyorum İngilizce ise yabancılara sm çekilince konuşulduğu kadar işte 😄
Python ilgin varsa Django ya da Flask öğrenebilirsin. Daha yerel takılmak istersen PHP öğrenebilirsin.
Django için freecodecamp üzerinde güzel kaynaklar ama udemy'de sadık turan django eğitimi var bakabilirsin.
PHP içinse udemy üzerinde tayfun erbilen kursunu alabilirsin iyi anlatıyor.
Sonrasında bir proje geliştirmelisin.
Bunlar backend için geçerli

Frontend için HTML, CSS, JS öğrenmelisin(react.js, bootstrap vs öğrensen iyi olur)

Python ilgin varsa Django ya da Flask öğrenebilirsin. Daha yerel takılmak istersen PHP öğrenebilirsin.
Django için freecodecamp üzerinde güzel kaynaklar ama udemy'de sadık turan django eğitimi var bakabilirsin.
PHP içinse udemy üzerinde tayfun erbilen kursunu alabilirsin iyi anlatıyor.
Sonrasında bir proje geliştirmelisin.
Bunlar backend için geçerli

Frontend için HTML, CSS, JS öğrenmelisin(react.js, bootstrap vs öğrensen iyi olur)
Bunlar daha önce hiç duymadığım şeyler ve beni baya zorlayacak gibime geliyor şimdiden araştırma yapmaya başlayacağım uğraşmaya falan zamanınızı ayırıp bilgi verdiğiniz için de size çok teşekkür ederim minnettarım eğer ilerde bi yerlere gelecek olur ise unutmayacağımdan emin olabilirsiniz 🥰🖤

Bunlar daha önce hiç duymadığım şeyler ve beni baya zorlayacak gibime geliyor şimdiden araştırma yapmaya başlayacağım uğraşmaya falan zamanınızı ayırıp bilgi verdiğiniz için de size çok teşekkür ederim minnettarım eğer ilerde bi yerlere gelecek olur ise unutmayacağımdan emin olabilirsiniz 🥰🖤
Rica ederim ne demek, iyi forumlar dilerim :)

132,833Konular
3,283,580Mesajlar
318,064Kullanıcılar
TechFusX2Son Üye
Üst Alt