Rating - 0%
Bu işi öğrenmeye çalışıyorum, anladığım kadarıyla web uygulama pentesting/hacking için derin bir sistem,network ve programlama bilgisi gerekiyor.
Mesela ben bu işin arka planını ve tekniğini gerçekten öğrenmek istiyorum, nereden başlamalıyım?
manuel pentesting için bilmem gerekenler
Örneğin hedef, durum odaklı zafiyet araştırması, analizi nasıl gerçekleşiyor, örneğin bir php script hedef ise php bilmemmi gerekiyor ve bunu zafiyet, exploit açısından lehime kullanabilmemmi gerekiyor hangi yeteneklere sahip olmak gerekiyor
neyden başlamam gerek web teknolojilerindenmi ?
ama mesela php öğrenicem ama her yazılım web te frameworkte vs..farklı dilde yazılıyor vs...
lütfen teknik bilgi veriniz, kurs vb. önermeyiniz.
Mesela ben bu işin arka planını ve tekniğini gerçekten öğrenmek istiyorum, nereden başlamalıyım?
manuel pentesting için bilmem gerekenler
Örneğin hedef, durum odaklı zafiyet araştırması, analizi nasıl gerçekleşiyor, örneğin bir php script hedef ise php bilmemmi gerekiyor ve bunu zafiyet, exploit açısından lehime kullanabilmemmi gerekiyor hangi yeteneklere sahip olmak gerekiyor
neyden başlamam gerek web teknolojilerindenmi ?
ama mesela php öğrenicem ama her yazılım web te frameworkte vs..farklı dilde yazılıyor vs...
lütfen teknik bilgi veriniz, kurs vb. önermeyiniz.