Webmailden anlayanlar baksın

Arkadaşlar webmailimim puanı 6.1/10 nasıl? basılır mı bu mailden?

idare eder beget veya sendgrid gibi yerlerden free alabilirsin veya mochadan parayla alabilirsin sağlam bi taslakla 9 alırsın .)))
ayrıca bazen site linkinden dolayı düşük puan verebiliyor link kısaltma kullanıp tekrar dene
Sağol kanka sağlam taslak buldum,site yerine de wp yönlendirmesi yaptım güzel basıyor

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
idare eder beget veya sendgrid gibi yerlerden free alabilirsin veya mochadan parayla alabilirsin sağlam bi taslakla 9 alırsın .)))
ayrıca bazen site linkinden dolayı düşük puan verebiliyor link kısaltma kullanıp tekrar dene
Sendgrid ile webmail basılır mi ordan webmail alıyorum 15dolara bı yere kadar bastıktan sonra puan 5 altına düşüyor bu normal birşey mi?

Ve o zaman siteyle ilgili sorun var yani webmaille ilgili bişey yok o zaman

Günde ortalama kaç mail basmam idealdir ve site linkini nasıl kisaltabilirim
bitlyden kısaltabilirsin reklamsız olmasına özen göster arada linkini kontrol et bitly phisine bu aralar taktı engelliyor bağlnatıları benim şuan priv kullandıgım bi yer var ilerde salarım 1k fln bas bekle sonra yine basarsın

bitlyden kısaltabilirsin reklamsız olmasına özen göster arada linkini kontrol et bitly phisine bu aralar taktı engelliyor bağlnatıları benim şuan priv kullandıgım bi yer var ilerde salarım 1k fln bas bekle sonra yine basarsın
Ben günde 2 3k basicam da şuanlık oto yok oto olmadan basamiyorum ve instagramdan siteyi dm den atıp öyle bi kısaltma yöntemi vardı o yöntem ile kisaltip eklesem siteye olmaz mı

132,020Konular
3,274,152Mesajlar
316,781Kullanıcılar
reape35Son Üye
Üst Alt