-
Büyük İskender
Müsteşar
Arkadaşlar webmailimim puanı 6.1/10 nasıl? basılır mı bu mailden?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar webmailimim puanı 6.1/10 nasıl? basılır mı bu mailden?
Vaay baya iyiymiş de 6.1 çok mu kötüRich medyalilar mutlu 🤣 https://www.hizliresim.com/jw1q6rw
idare eder beget veya sendgrid gibi yerlerden free alabilirsin veya mochadan parayla alabilirsin sağlam bi taslakla 9 alırsın .)))Arkadaşlar webmailimim puanı 6.1/10 nasıl? basılır mı bu mailden?
Sağol kanka sağlam taslak buldum,site yerine de wp yönlendirmesi yaptım güzel basıyoridare eder beget veya sendgrid gibi yerlerden free alabilirsin veya mochadan parayla alabilirsin sağlam bi taslakla 9 alırsın .)))
ayrıca bazen site linkinden dolayı düşük puan verebiliyor link kısaltma kullanıp tekrar dene
Sendgrid ile webmail basılır mi ordan webmail alıyorum 15dolara bı yere kadar bastıktan sonra puan 5 altına düşüyor bu normal birşey mi?idare eder beget veya sendgrid gibi yerlerden free alabilirsin veya mochadan parayla alabilirsin sağlam bi taslakla 9 alırsın .)))
ayrıca bazen site linkinden dolayı düşük puan verebiliyor link kısaltma kullanıp tekrar dene
sitenden dolayı 5e düşüyordur biraz bastıktan site linkini otamatik kara listeye alıyolar link kısaltıp tekrar dene ayrıca cok basınca kapatırSendgrid ile webmail basılır mi ordan webmail alıyorum 15dolara bı yere kadar bastıktan sonra puan 5 altına düşüyor bu normal birşey mi?
Site linkini nasıl kisaltabilirimsitenden dolayı 5e düşüyordur biraz bastıktan site linkini otamatik kara listeye alıyolar link kısaltıp tekrar dene ayrıca cok basınca kapatır
Ve o zaman siteyle ilgili sorun var yani webmaille ilgili bişey yok o zamansitenden dolayı 5e düşüyordur biraz bastıktan site linkini otamatik kara listeye alıyolar link kısaltıp tekrar dene ayrıca cok basınca kapatır
bitlyden kısaltabilirsin reklamsız olmasına özen göster arada linkini kontrol et bitly phisine bu aralar taktı engelliyor bağlnatıları benim şuan priv kullandıgım bi yer var ilerde salarım 1k fln bas bekle sonra yine basarsınVe o zaman siteyle ilgili sorun var yani webmaille ilgili bişey yok o zaman
Günde ortalama kaç mail basmam idealdir ve site linkini nasıl kisaltabilirim
Ben günde 2 3k basicam da şuanlık oto yok oto olmadan basamiyorum ve instagramdan siteyi dm den atıp öyle bi kısaltma yöntemi vardı o yöntem ile kisaltip eklesem siteye olmaz mıbitlyden kısaltabilirsin reklamsız olmasına özen göster arada linkini kontrol et bitly phisine bu aralar taktı engelliyor bağlnatıları benim şuan priv kullandıgım bi yer var ilerde salarım 1k fln bas bekle sonra yine basarsın
basılmazArkadaşlar webmailimim puanı 6.1/10 nasıl? basılır mı bu mailden?