Website hit önerisi

Rating - 0%
Arkadaşlar merhaba ben normalde hitleap kullanıyorum fakat 6 aralıkda sistemi kapatacaklar o yüzden yeni sistem arayışına girdim bana önerebileceğiniz hitleap gibi aynı mantıkta site önerirmisiniz

mantığını bilmeyenler için şöyle özetlim hitleapin programını bilgisayarınıza indiriyorsunuz otomatik siteleri ziyaret ediyor daha sonra bu ziyaretlerden kredi kazanıyorsunuz ve bu kredileri sitenize hit göndermek için kullanıyorsunuz

yardımlarınızı bekliyorum...

Rating - 0%
Arkadaşlar merhaba ben normalde hitleap kullanıyorum fakat 6 aralıkda sistemi kapatacaklar o yüzden yeni sistem arayışına girdim bana önerebileceğiniz hitleap gibi aynı mantıkta site önerirmisiniz

mantığını bilmeyenler için şöyle özetlim hitleapin programını bilgisayarınıza indiriyorsunuz otomatik siteleri ziyaret ediyor daha sonra bu ziyaretlerden kredi kazanıyorsunuz ve bu kredileri sitenize hit göndermek için kullanıyorsunuz

yardımlarınızı bekliyorum...

Rating - 0%
Bir ara Rus bir takipçi kazanma sitesi vardı ismini hatırlamıyorum.Sen insanları takip ediyorsun sana kredi veriyor du sende o krediler ile kendine takipçi atıyordun.Eğer onun gibi birşey ise ben böyle anladım.Güzel olabilir,Fakat program ile nasıl olur bilmiyorum.Websiteden daha iyi olur bana göre.

131,553Konular
3,269,158Mesajlar
315,390Kullanıcılar
heosheemaSon Üye
Üst Alt