webtiryaki devoloper forumu hacked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Webmasterim diye övünüyorsun sağlam sunucuda barınsaydın arkadas gelip uyarı veriyorum hala küfür ediyorsunuz dosyaları kendin silmissin emeğimi çope attın diyosun skype ver bakalım hele
Kardeş sen bence bu saatten sonra kanıtları yok etmeye çalış kuzenine felan iftira at veya sevmediğin bir arkadaşına sonra evine çağır klavyene dokunsun onlar kanıt olarak onu ver polislere

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Öyle diyorsun he :D özelden atim daha yeni gelen maili 3 günde cevapladılar sadece emniyete gitmem lazım Tabi mevzu giysi dolandırıcılığı

olm bakın buralar harbi kötü :D 2. mahkemeyi yedim sonra devletle çıkışta sakso 15 tl seansına başlıyorsunuz. bilgilendireyim dedim.

olm sen ne kadar boş konuşuyorsun lan öyle mec şu döle bi ban atarmısın
Mec'e gerek yok reis hallediyorum şimdi.

Kardeş sen bence bu saatten sonra kanıtları yok etmeye çalış kuzenine felan iftira at veya sevmediğin bir arkadaşına sonra evine çağır klavyene dokunsun onlar kanıt olarak onu ver polislere
İyi yaptın kardeşim Tr sitesi hackleyenler bulsun belasını
Hayır bide beğenmiş co admin ve mr omerr ilginç valla o zaman burada üye olanlar bi **Küfürbaz** yere sahip değil
3 gün sonra Lamb
Abi sıçtığın bok siktiğin karı olayım affet beni abi daha 15 yaşındayım abi babam bana çok kızar abi :D
Hep öyle derler zaten sikilsede bakireyim derler çalsalarda benimdi derler :D

Daha önceden uyarı banı yemiştin halen insanların işine maydonoz oluyorsun.
Alper seyyardan bile daha işsiz birisin
Sana iyi uçuşlar dilerim siktir git şimdi oro-s-pu ç-ocu-ğu

Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,805Konular
3,283,437Mesajlar
318,035Kullanıcılar
CyberMansSon Üye
Üst Alt