Arkadaşlar az önce wpnin çalınabileceği bilgisi geldi. Nasıl çalındığına dair bilgisi olan bana ulaşabilir mi?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar az önce wpnin çalınabileceği bilgisi geldi. Nasıl çalındığına dair bilgisi olan bana ulaşabilir mi?
@Akyol 'dan mı geldi bilgiArkadaşlar az önce wpnin çalınabileceği bilgisi geldi. Nasıl çalındığına dair bilgisi olan bana ulaşabilir mi?
Anlamadım ?@Akyol 'dan mı geldi bilgi![]()
adam cia den bilgi almış kankaAnlamadım ?
Forumda anladığım kadarıyla herkes komiklik derdinde, az önce bir telefon geldi bana wpsinin çalındığını söyledi merak edip sormak istedim.adam cia den bilgi almış kanka
şaka eğlence bi yere kadar tabi gülüyoruz eğleniyoruz dostum alınıp sinirlenme bu kadarForumda anladığım kadarıyla herkes komiklik derdinde, az önce bir telefon geldi bana wpsinin çalındığını söyledi merak edip sormak istedim.
Tabi dostum önceliğimiz eğlence, estağfurullah sinirlenmedimşaka eğlence bi yere kadar tabi gülüyoruz eğleniyoruz dostum alınıp sinirlenme bu kadarher neyse konuya gelecek olursak whatsapp çalma benim bildiğim 2 yöntemle yapılır aslında 4 yöntem de o diğer 2 yöntem priv olarak bende kalsın çoğu kişi bilmiyor onu ki bilmesinler de
her neyse 2 yönteme gelecek olursak
1 i fiziksel method olarak sosyal mühendislik forumda konuları mevcuttur diye tahmin ediyorum kafeye gidecen tuvalete gidecek Kod okutacak vs. vs.
2. yöntem de aslında 1. yöntem gibi konusu aynı oda sosyal mühendislik aslında oda bi şekilde android telefonuna rat virüs sokacak vb.
iyi forumlar dilerim
bak 5.yöntemi buldunTabi dostum önceliğimiz eğlence, estağfurullah sinirlenmedimÖncelikle araştırmalarım sonucunda 1 yöntem buldum;
Güzel bir taslak sayesinde insanlara mesaj gönderip bir kod istiyormuşuz bu kodu verdiklerinde wp yi alabildiğimizi öğrendim doğruluk payı nedir?
bak 5.yöntemi buldun
Doğruluk payı nedir dostum bak uyku girmez gözüme.bak 5.yöntemi buldun![]()
)))))
Araştırmalarına devam et ama dikkat et ava giderken avlanma olay ciddileşip savcılıkta ifade vermeye çağırıldığında nezarethanelerde kafanı taşlara vurmaDoğruluk payı nedir dostum bak uyku girmez gözüme.)))))
Yav oralara hiç girme dostum gerek yok. Wp çalma olayında bana yardımcı olursan sevinirimAraştırmalarına devam et ama dikkat et ava giderken avlanma olay ciddileşip savcılıkta ifade vermeye çağırıldığında nezarethanelerde kafanı taşlara vurma![]()
maalesef yardımcı olamam dostumYav oralara hiç girme dostum gerek yok. Wp çalma olayında bana yardımcı olursan sevinirim
Peki Son bir soru. Wp yi diyelim ki benim bulduğum yöntem sayesinde kod ile almayı başardık şahıs bu wp yi tekrar geri alabiliyor mu? Kafam karıştı gece gece.maalesef yardımcı olamam dostumiyi geceler iyi forumlar dilerim
![]()
Şahıs WhatsAppa tekrar girerse sizi hesaptan atacaktır hesaptan atılmadan önce iki Adımlı Doğrulama koyarsanız hesapa 1 2 hafta giremezPeki Son bir soru. Wp yi diyelim ki benim bulduğum yöntem sayesinde kod ile almayı başardık şahıs bu wp yi tekrar geri alabiliyor mu? Kafam karıştı gece gece.
Yada hesaptayken kod göndermeye devam edin buga sokunki giremesinPeki Son bir soru. Wp yi diyelim ki benim bulduğum yöntem sayesinde kod ile almayı başardık şahıs bu wp yi tekrar geri alabiliyor mu? Kafam karıştı gece gece.
Telefon sizinse zaten kod size gelecektir whatsapp'a giris yapin eğer faktör veya -1 saniye hatası alırsanız destek ekiplerine bildirin bu kadar basit çalmak gibi bir derdin varsa ben bu saatten sonra newlere isimlerini nasıl yazacaklarını bile öğretmemArkadaşlar az önce wpnin çalınabileceği bilgisi geldi. Nasıl çalındığına dair bilgisi olan bana ulaşabilir mi?
mesajın içinde sitemi bana mı ettin dostumTelefon sizinse zaten kod size gelecektir whatsapp'a giris yapin eğer faktör veya -1 saniye hatası alırsanız destek ekiplerine bildirin bu kadar basit çalmak gibi bir derdin varsa ben bu saatten sonra newlere isimlerini nasıl yazacaklarını bile öğretmem
Deneyeceğim dostum teşekkür ederim.Şahıs WhatsAppa tekrar girerse sizi hesaptan atacaktır hesaptan atılmadan önce iki Adımlı Doğrulama koyarsanız hesapa 1 2 hafta giremez
konuyu siler misin sana zahmetBu tarz içerikleri "Yardım" kategorisine açmalısın.
Açılan konular silinemez. İyi forumlar.konuyu siler misin sana zahmet![]()