Alım WhatsApp Fake No

Rating - 0%
Kapanmayan sağlam +1 +44 dışında fake no satan varsa @5urettin ig hesabıma yazsınlar normalde shado killer'dan alıyordum askere gitti yeni no almam lazım satanlar igme yazsın alcam

Rating - 100%
Ben textmeupdan +44 çektim wp basmak için, çektiğim noyla en az 100 200 tane bastım kapandı sonra tekrar açtım o noyu ve şuan 300 e yakin no bastm ve hala kapanmadş yani textmeup dan çek noyu kapanırsa tekrar aç ve kullan böylece istedigin kadar kullanirsin

Rating - 0%
Ben textmeupdan +44 çektim wp basmak için, çektiğim noyla en az 100 200 tane bastım kapandı sonra tekrar açtım o noyu ve şuan 300 e yakin no bastm ve hala kapanmadş yani textmeup dan çek noyu kapanırsa tekrar aç ve kullan böylece istedigin kadar kullanirsin
reis ben text me den çektim noyu hem wp hemde telegram için. ama basma için değil legal anaonim olarak kullanmak için. wp de sıkıntı yok ama telegram kapandı. Numarayı telegramda aktif ettim hesabı falan 2FAfln açık. Fakat 3 gün falan boş kaldı. Biraz işim olduğu için hesap bomboş kaldı kimseye yazmdaım. sonra girdim 3 gün sonra kapanmış. Açyıktan sonra aktif kullanmadığım için mi kapandı acaba? Bilgin varsa yardımcı olur musun

131,597Konular
3,269,511Mesajlar
315,511Kullanıcılar
hhhhbbnjjjSon Üye
Üst Alt