Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kapanmayan sağlam +1 +44 dışında fake no satan varsa @5urettin ig hesabıma yazsınlar normalde shado killer'dan alıyordum askere gitti yeni no almam lazım satanlar igme yazsın alcam
Kapanmayan sağlam +1 +44 dışında fake no satan varsa @5urettin ig hesabıma yazsınlar normalde shado killer'dan alıyordum askere gitti yeni no almam lazım satanlar igme yazsın alcam
Ben textmeupdan +44 çektim wp basmak için, çektiğim noyla en az 100 200 tane bastım kapandı sonra tekrar açtım o noyu ve şuan 300 e yakin no bastm ve hala kapanmadş yani textmeup dan çek noyu kapanırsa tekrar aç ve kullan böylece istedigin kadar kullanirsin
Ben textmeupdan +44 çektim wp basmak için, çektiğim noyla en az 100 200 tane bastım kapandı sonra tekrar açtım o noyu ve şuan 300 e yakin no bastm ve hala kapanmadş yani textmeup dan çek noyu kapanırsa tekrar aç ve kullan böylece istedigin kadar kullanirsin
reis ben text me den çektim noyu hem wp hemde telegram için. ama basma için değil legal anaonim olarak kullanmak için. wp de sıkıntı yok ama telegram kapandı. Numarayı telegramda aktif ettim hesabı falan 2FAfln açık. Fakat 3 gün falan boş kaldı. Biraz işim olduğu için hesap bomboş kaldı kimseye yazmdaım. sonra girdim 3 gün sonra kapanmış. Açyıktan sonra aktif kullanmadığım için mi kapandı acaba? Bilgin varsa yardımcı olur musun
Yasal Uyarı: spyhackerz.org web sitesi, 5651 sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının (m) bendi ile 5. maddesi kapsamında “Yer Sağlayıcı” olarak sınıflandırılmaktadır. Sitede yer alan tüm içerikler, X, Instagram, Facebook gibi platformlarda olduğu gibi, ön onay sürecine tabi olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Yer sağlayıcı sıfatıyla spyhackerz.org, kullanıcılar tarafından oluşturulan içerikleri veya hukuka aykırı olabilecek paylaşımları izlemek, denetlemek ya da araştırmakla yükümlü değildir. spyhackerz.org bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’de yer alan internet sitelerine yönelik zararlı faaliyetler yürütülmemektedir. SPYHACKERZ, üyeleri tarafından bireysel olarak gerçekleştirilen hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. Şayet spyhackerz.org adı kullanılarak internet sitelerinize yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse, bununla ilgili tüm sorumluluk yalnızca saldırıyı gerçekleştiren üyeye aittir.