WhatsApp Hesap Hackleme

Whatsapp hesaplarını rootlu ve karmaşık yöntemler kullanmadan biraz sosyal mühendislik ile nasıl hackleyeceğinizi göstereceğim. Öncelikle şunları belirteyim: Kişiler listesine...

Whatsapp hesaplarını rootlu ve karmaşık yöntemler kullanmadan biraz sosyal mühendislik ile nasıl hackleyeceğinizi göstereceğim.
Öncelikle şunları belirteyim: Kişiler listesine ve kişiler sohbetine müdahale edemezsiniz fakat ayarları değiştirebilir ve grup sohbetlerine müdahale edebilirsiniz. Bu hack işlemi geçici olacak ve kişi hesabını çok sürmeden geri alacaktır. Bu yüzden öğrenmek istediklerinizi ya da vereceğiniz zararları hızlı bir şekilde uygulamanızı tavsiye ederim.
Öncelikle telefonunuza Disa adlı uygulamayı yükleyin. Sonra settings bölümündeki Add Service butonuna tıklayın. Whatsapp ı seçin ve skip' e tıklayın. Bir isim girip kurbanın numarasını yazın ve next ile devam edin.
Kurbanın telefonuna bir kod gelecek. Sosyal mühendislik ile o kodu kurbandan öğrenin. Örn. "Kanka Whatsapp ile bir problemim var fotoğraf değiştiremiyorum (gibi) bana kod gelmiyor sana gönderdim o kodu söyler misin..."
Karşı taraf kodu söylediğinde kodu bir yere kaydedin. Ama hemen girmeyin eğer hemen girerseniz arkadaşınıza "hesabınıza başka bir oturumdan giriliyor" gibi bir uyarı gelecek ve arkadaşınız hesabına tekrar girdiğinde sizi atacak. Bu yüzden arkadaşınızın telefon kullanmayacağı vakitleri seçin. gece 12 veya sabah 6 gibi giriş yapın hesabın kontrolü kısmi olarak sizde olacak.

Konuya Biraz Renk Oynaması Vs Yapar İsen Daha ilgi Çekici Olur.
KONUYU GÜNCELLE DOSTUM :)

131,924Konular
3,272,706Mesajlar
316,574Kullanıcılar
dantexsSon Üye
Üst Alt