whatsapp silinen mesajlar

s.a 10 yıllık evliyim. bir hafta önce eşim evden çıkmadan telefonundan okutarak whatsapp web i açtım ekranı kapattım evden çıkınca hemen birine yazdı bayan ismiydi konuşma...

s.a
10 yıllık evliyim. bir hafta önce eşim evden çıkmadan telefonundan okutarak whatsapp web i açtım ekranı kapattım evden çıkınca hemen birine yazdı bayan ismiydi konuşma geçmişi yoktu. nerdesin geliyorum 10 dakikaya ordayım gibi. aradım telle dükkana gidiyorum dedi. sanırım farkına vardı web kapandı hemen gittim yanına ne öyle bi isim vardı kişilerinde nede konuşma. sanırım aldatılıyorum silinen mesajlara nasıl ulaşabilirim kafayı yiyeceğim yardım edermisiniz

aleyküm selam 10 yıllık evlisin dayı git çoçuğuna bak takma bunları kafana geçiçi şeyler

s.a
10 yıllık evliyim. bir hafta önce eşim evden çıkmadan telefonundan okutarak whatsapp web i açtım ekranı kapattım evden çıkınca hemen birine yazdı bayan ismiydi konuşma geçmişi yoktu. nerdesin geliyorum 10 dakikaya ordayım gibi. aradım telle dükkana gidiyorum dedi. sanırım farkına vardı web kapandı hemen gittim yanına ne öyle bi isim vardı kişilerinde nede konuşma. sanırım aldatılıyorum silinen mesajlara nasıl ulaşabilirim kafayı yiyeceğim yardım edermisiniz
10 yıllık evli adamın burda bunu söylemesi 😝 bana daha çok methodu öğrenmek için bir yalan gibi geldi

yeminle yalan değil method falan umurumda değil amacım whatsappta ne olup bittiğini o kişi gerçekte kim neler konuşuldu bunu öğrenmek. metodla işim yok isterseniz nosunu vereyim bunu siz yapın saygılar

eger whatsapda drive a yedekleme acıksa wp i silip tekrar yukleyerek alırsın diğer turlü telefonun adli imajı falan almak gerek uzun işler
adli imajı araştır

s.a
Ls

eger whatsapda drive a yedekleme acıksa wp i silip tekrar yukleyerek alırsın diğer turlü telefonun adli imajı falan almak gerek uzun işler
adli imajı araştır
yedekleme açık değil, önceki akşam çok sıkıştırdım hatta telefonunu da kırdım. telefon olmadan adli imaj alınırmı mesela numarası üzerinden kullandığı numarada benim üzerime kayıtlı

yedekleme açık değil, önceki akşam çok sıkıştırdım hatta telefonunu da kırdım. telefon olmadan adli imaj alınırmı mesela numarası üzerinden kullandığı numarada benim üzerime kayıtlı
Kocası değilmisin vermesini iste vermiyorsa sebebini sor biraz sert ol
Ya vazgeçecek yada devam edicek
[ başka erkek var ise ]
Devam ediyorsa yürümez zaten o ilişki

Kocası değilmisin vermesini iste vermiyorsa sebebini sor biraz sert ol
Ya vazgeçecek yada devam edicek
[ başka erkek var ise ]
Devam ediyorsa yürümez zaten o ilişki
kayıt yok veremiyor bişey yok diyor çıkıyor. ben bu sözüne inanmıyorum o yüzden ne konuşulduğunu bilmek istiyorum. benimle devam ediyor ama benim içim içimi yiyor

131,862Konular
3,272,106Mesajlar
316,417Kullanıcılar
GeomalonaSon Üye
Üst Alt