WhatsApp Yardım

Rating - 0%
Öncelikle meraba arkadaşlar.WhatsApp'ıma sızan birinden nasıl kurtabilirim.Bunun bi korunma yolu var mıdır? Araştırdım sadece, istediğiniz kişinin wp'sine nasıl girersiniz konuları var.Ama wp'ye sızanları engellemekle ilgili sağlam bişey bulamadım.Telefonum windows phone işletim sistemi ile çalışmakta buna uygun bir bilginiz varsa lütfen benle paylaşın.Piskolojim bozuldu artık yardımcı olursanız sevinirim.berbatt::(

Dj_Taleh

Old User / Hack3r

SOYTARI
Rating - 0%
hic sadece telefonunla virus yolluyorsun o adamin mobilini cokertiyorsun
ve o adamda format atinca nuumaran silinir telefondan
tabiiki baska bi yere kayd etmeyibse numarani mesela kalbine :D

İc

iCo
Rating - 0%

taleh Çok yanlış anladın Adam nasıl yapıyolar demiyor bunu bana yaptılar nasıl kurtulurum diye soruyor :D

Rating - 0%
Kesin ezbere biliyodur numaramı virüs bi işe yaramaz.Sanırım bundan kurtulmanın bi yolu yok herkes mobile sızmayı biliyo çaresini bilen yok.Genede teşekkürler senden başka cevap veren olmadı adamsın:D

Rulez

Müptezel
Rating - 0%
Selamın aleyküm mobil keylogger yemiş olabilirsin , wp hack şuan yok diye biliyorum yöntemler var fakat sosyal mühendislik yöntemiyle yapılıyor

Rating - 0%
Selamın aleyküm mobil keylogger yemiş olabilirsin , wp hack şuan yok diye biliyorum yöntemler var fakat sosyal mühendislik yöntemiyle yapılıyor
Aleyküm selam.Valla benim bişey yediğim kesinde...neyse bulucam çaresini.Telefonumda bilgisayarımda laptobumda zombi gibi her yerde bide alıştım ona, gecen gece yoktu merak bile ettim bi yerde geberip kaldımı diye.Geberesice

T

TurkishSpyHacker

sönmez reyiz anlatmıştı :D adamın kapısına gidiyorsun adama uçan tekme atıp telefonunu 3 kattan aşağı atıyorsun :D

Rating - 0%
sönmez reyiz anlatmıştı :D adamın kapısına gidiyorsun adama uçan tekme atıp telefonunu 3 kattan aşağı atıyorsun :D
Muhteşem fikir hiç öle interaktif uğraşmıycan direk manuel olarak çözücen işi.Diyim ben ona o nasıl hack ti öyle hasta kaldım tekniğine illaki buluşalım.Buliyim bi 3. kat, ama uçan tekme atabilirmiyim onu bilmiyom.:D

131,535Konular
3,269,041Mesajlar
315,359Kullanıcılar
wqMYASİRWWWSon Üye
Üst Alt