whatsappta sizi engelleyen kişiden engelinizi kaldırma

WhatsApp Engelinizi Kaldırın - En Kolay Yöntem Sızdı Biri Sizi Engellerse WhatsApp'ta Engelinizi Kaldırmanın 🟢 En Kolay Yöntemi Adım 1: Engelleyicinizin telefon numarasını 😘😘😘...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhatsApp Engelinizi Kaldırın - En Kolay Yöntem Sızdı
Biri Sizi Engellerse WhatsApp'ta Engelinizi Kaldırmanın 🟢

En Kolay Yöntemi Adım 1: Engelleyicinizin telefon numarasını 😘😘😘

yazın Sizi engelleyen kişi telefonunuzda kayıtlıysa , bir yere yazın ve silin telefonunuzdan. Adım 2: Sohbetlerinizi yedekleyin WhatsApp sohbetinizi (hem mesajlar hem de medya dosyaları) nasıl yedekleyeceğinizi zaten bildiğinize inanıyorum . Peki, yoksa, işte bir Google Drive yedeği oluşturmak için hızlı bir kılavuz: WhatsApp'ı açın. Menü Düğmesi > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeği seçeneğine gidin . Google Drive'a Yedekle'ye dokunun ve

beğeninize yedekleme sıklığı. Sohbet geçmişinizi yedekleyeceğiniz

bir Google hesabı seçmeniz istenecektir . Bir Google hesabınız yoksa istendiğinde Hesap ekle'ye dokunun. Lütfen yedekleme için kullandığınız Google hesabını unutmayın . Yedekleme için kullanmak istediğiniz ağı seçmek için Şuraya yedekle'ye dokunun . Hücresel ağ üzerinden yedeklemenin ek veri ücretlerine neden olabileceğini lütfen unutmayın . 3. Adım: WhatsApp hesabınızı silin WhatsApp'ınızdaki hesap ayarlarına gidin ve hesabınızı silin. Numaranızı silmeniz, artık WhatsApp'ta aktif olmadığınız anlamına gelir , bu nedenle teknik olarak WhatsApp'ta olmayan birini engelleyemezsiniz.

Sizi engelleyen kişi, artık engellenenler listesinde olmayacak .

4. Adım: WhatsApp verilerini temizle
Şimdi telefon ayarlarınıza > uygulama > WhatsApp'a gidin
ve verileri temizleyin.

Adım 5: WhatsApp'ı yeniden etkinleştirin
WhatsApp'ınızı açın ve numaranızı
WhatsApp platformuna kaydedin. Bu sefer
tekrar ilk kez kayıt oluyorsunuz.

Adım 6: Sohbetleri Geri Yükle
Sohbet yedeklemenizi geri yükleyin.

Yedeklemeyi gerçekleştirmek için kullanılan Google hesabının telefonunuza
eklendiğinden emin olun. WhatsApp'ı kaldırın ve yeniden yükleyin. Numaranızı doğruladıktan sonra, mesajlarınızı ve medyanızı Google Drive'dan geri yüklemeniz istenecektir.

Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra İleri'ye dokunun ve başlatma tamamlandığında
sohbetleriniz görüntülenecektir . Sohbetlerinizi geri yükledikten sonra, WhatsApp medya dosyalarınızı geri yüklemeye başlayacaktır. NOT:- Google sürücünüzdeki yedeklemeden geri yüklemeniz gerekir , ancak bunu yapmadıysanız, WhatsApp , duruma göre SD kart veya telefonun dahili belleği olabilecek yerel depolama belleğinizden yedeği otomatik olarak geri yükleyecektir . 7. Adım: Kişiyi yeniden ekleyin Son olarak, daha önce not aldığınız kişiyi tekrar telefonunuza kaydedin. Şimdi ilk etapta sizi engelleyen kişiyi/kişiyi arayın ve bir mesaj gönderin.

Birisi sizi engellediğinde WhatsApp hesabınızın kilidini bu şekilde açabilirsiniz .
Umarım bu yardımcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,735Konular
3,270,809Mesajlar
316,037Kullanıcılar
bilal1998Son Üye
Üst Alt