Wi-Fi'de ki Herkesi Hacklemek ...! İlk Konum

Selamın Aleyküm beyler; İlk konum olan Wi-Fi ağında bulunan herkesin bilgilerine ulaşmak ve kontrol etmek olacak..... Gerekenler : +++Telefonunuzun "Root"lu olması( İphone...

Selamın Aleyküm beyler;
İlk konum olan Wi-Fi ağında bulunan herkesin bilgilerine ulaşmak ve kontrol etmek olacak.....

Gerekenler :

+++Telefonunuzun "Root"lu olması( İphone lerde çalılmaz)
+++Modem üzerinde çalışması (Kişisel İnternetlerde çalılmaz"

Şimdi Olaya Gelelim:
>>Google Play Store'a "zAnti" uygulaması kalktı bu yüzden isteyen Google da zAnti'nin web sitesine gidip mailine indirme linkini yollayabilir...

Ama ben apk olarak buldum hemen indirebilirsiniz!
>>>İNDİRME LİNKİ<<<
İndirdikten sonra...
IMG_5510.JPGUygulamamız böyle bir uygulama resmine sahip🙃
>>Uygulamayı açıyoruz
>>Karşımıza böyle bir ekran geliyor
IMG_5511.JPG
>>Burda ağa bağlı kişilerin IP si bulunuyor...
Saldırı yapacağınız herhangi bir Ip seçin ve IP adresinin üzerine basın
>>Karşınıza böyle bir ekran gelecektirIMG_5512.JPG
>>İlk Başta Bulunan Logger Requests girdiği siteleri / girdiği şifreleri anında ekranınıza yoluyor / bi nevi keylogger ama daha iyisi diyebilirim

>>İkincisi olan Logger İmages ise girdiği sitelerde ki bütün fotoğrafları bir arada toplar "Anladınız siz❕"

>>Redirect HTTP de ise bir link yazacaz oraa mesela "https://google.com" yazdığımızda adam bu siteden başka hiçbir siteye giremez yazsa da loading gözükür tekrar google a yönlendirir💯

>>En altta ise "gözkümüyor ss te". İnsert Html var , ordan ise Js /Html dilinize bağlı kodlar ile kontrol ediyorsunuz

>>Ve daha nice özelliği var ayrıca en kolayından kişinin internetini bile kesebilirsiniz🤣

>>Biraz daha araştırırsanız diğer özelliklerini de anlarsınız

>>Konu Kopyala Yapıştır "Asla değildir" hepsi bana aittir...!

>> Anlamayanlar Cevap kısmına yazsın aktif olduğumda cevaplarım

>>BEĞENMEYİ LÜTFEN UNUTMAYIN

SPYHackerZ | 3D3B1Y47S1Z

Selamın Aleyküm beyler;
İlk konum olan Wi-Fi ağında bulunan herkesin bilgilerine ulaşmak ve kontrol etmek olacak.....

Gerekenler :

+++Telefonunuzun "Root"lu olması( İphone lerde çalılmaz)
+++Modem üzerinde çalışması (Kişisel İnternetlerde çalılmaz"

Şimdi Olaya Gelelim:
>>Google Play Store'a "zAnti" uygulaması kalktı bu yüzden isteyen Google da zAnti'nin web sitesine gidip mailine indirme linkini yollayabilir...

Ama ben apk olarak buldum hemen indirebilirsiniz!
>>>İNDİRME LİNKİ<<<
İndirdikten sonra...
Ekli dosyayı görüntüle 9788Uygulamamız böyle bir uygulama resmine sahip🙃
>>Uygulamayı açıyoruz
>>Karşımıza böyle bir ekran geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 9793
>>Burda ağa bağlı kişilerin IP si bulunuyor...
Saldırı yapacağınız herhangi bir Ip seçin ve IP adresinin üzerine basın
>>Karşınıza böyle bir ekran gelecektirEkli dosyayı görüntüle 9794
>>İlk Başta Bulunan Logger Requests girdiği siteleri / girdiği şifreleri anında ekranınıza yoluyor / bi nevi keylogger ama daha iyisi diyebilirim

>>İkincisi olan Logger İmages ise girdiği sitelerde ki bütün fotoğrafları bir arada toplar "Anladınız siz❕"

>>Redirect HTTP de ise bir link yazacaz oraa mesela "https://google.com" yazdığımızda adam bu siteden başka hiçbir siteye giremez yazsa da loading gözükür tekrar google a yönlendirir💯

>>En altta ise "gözkümüyor ss te". İnsert Html var , ordan ise Js /Html dilinize bağlı kodlar ile kontrol ediyorsunuz

>>Ve daha nice özelliği var ayrıca en kolayından kişinin internetini bile kesebilirsiniz🤣

>>Biraz daha araştırırsanız diğer özelliklerini de anlarsınız

>>Konu Kopyala Yapıştır "Asla değildir" hepsi bana aittir...!

>> Anlamayanlar Cevap kısmına yazsın aktif olduğumda cevaplarım

>>BEĞENMEYİ LÜTFEN UNUTMAYIN

SPYHackerZ | 3D3B1Y47S1Z
thx..

131,893Konular
3,272,372Mesajlar
316,490Kullanıcılar
Egedener123Son Üye
Üst Alt