Arkadaşlar mesela aynı wifi ağına bağlı olduğumuz kişilerin telefonlarına nasıl sızabiliriz şifreler, e postalar falan nasıl görebiliriz? 30 coin hediyem olsun:))
Ama telefon rootsuz benimkionun için cihaz vardı galiba
Bilgisayar + wireless adaptörArkadaşlar mesela aynı wifi ağına bağlı olduğumuz kişilerin telefonlarına nasıl sızabiliriz şifreler, e postalar falan nasıl görebiliriz?
30 coin hediyem olsun)
25 çok sen en iyisi bana öde teşekkürler borcunu o kadar alintiladim sjsjsjBilgisayar + wireless adaptör
Netdiscover ile ağ tarama
Nmap ile portlardan giriş denemeleri
Man in The Middle olma çabaları ve hstshijack ile httpye düşürme
falan filan işte
Toplam 25 kredi tuttu burası malum ekonomi
-=Stripped Content=-
Reis bana falan filan işte cümlesi lazım değil net cümle lazimBilgisayar + wireless adaptör
Netdiscover ile ağ tarama
Nmap ile portlardan giriş denemeleri
Man in The Middle olma çabaları ve hstshijack ile httpye düşürme
falan filan işte
Toplam 25 kredi tuttu burası malum ekonomi
-=Stripped Content=-
Root falan illa lazım olur rootsuz yapamazsın bence uygulama ile yapmak istiyorsanReis bana falan filan işte cümlesi lazım değil net cümle lazim![]()
Rootlu olsa söylerdim deAma telefon rootsuz benimki
Zaten söylediklerimin hepsi net cümleler. Falan filanı da kendin bu anlattıklarımı öğrenmen gerek he uğraşamam diyorsan ngrok ile çak bir tane karşıya rat olsun bitsin. Bilgisayar olmadan zor, imkansız değil ama zor.Reis bana falan filan işte cümlesi lazım değil net cümle lazim![]()
Her alıntı yapana 5 coin mi verem la o da iyiymiş xD arkadaş ödemeyi yaparsa atarım 5 coin25 çok sen en iyisi bana öde teşekkürler borcunu o kadar alintiladim sjsjsj
-=Stripped Content=-

Sen odemiycen la :d adam bana odiycek 25 çok onun için ben ona kopyala yapıştır yaptım senin metnini 5 Coin istedim sana 25 vereceğine bana verecek qeqeqrqrqrqrqrqrZaten söylediklerimin hepsi net cümleler. Falan filanı da kendin bu anlattıklarımı öğrenmen gerek he uğraşamam diyorsan ngrok ile çak bir tane karşıya rat olsun bitsin. Bilgisayar olmadan zor, imkansız değil ama zor.
Her alıntı yapana 5 coin mi verem la o da iyiymiş xD arkadaş ödemeyi yaparsa atarım 5 coin![]()

Niye alıntı yapana coin atıyım kanka? 😁 ama 1 coin atarım.Sen odemiycen la :d adam bana odiycek 25 çok onun için ben ona kopyala yapıştır yaptım senin metnini 5 Coin istedim sana 25 vereceğine bana verecek qeqeqrqrqrqrqrqr![]()
![]()
bklmArkadaşlar mesela aynı wifi ağına bağlı olduğumuz kişilerin telefonlarına nasıl sızabiliriz şifreler, e postalar falan nasıl görebiliriz?
30 coin hediyem olsun)
adam 25 coin istemiş 25 cok diye sana 5 e dusurdumNiye alıntı yapana coin atıyım kanka? 😁 ama 1 coin atarım.