Windows 10 Sistem Geri Yüklemesi Yaparken Hata Alıyorum

Pc ye virüs filan herşeyi kurdum nası olsa dedim geri yükleme yaparım diye ama şimdi böyle bi hata veriyo abilerim yardım edin lütfen ya

1601647362330.png

Pc ye virüs filan herşeyi kurdum nası olsa dedim geri yükleme yaparım diye ama şimdi böyle bi hata veriyo abilerim yardım edin lütfen ya

Windows Update sorun gidericisini çalıştırarak başlayabilir ve bunun geçip geçmeyeceğini kontrol edebilirsin.
Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Sorun Giderme'i seçin. Sonra, Çalışır duruma getir'in altından Windows Update > Sorun gidericiyi çalıştır'ı seç.

Sorun gidericinin çalışması bittiğinde cihazınızı yeniden başlatmak en iyisi olacaktır.

Ardından yeni güncelleştirme olup olmadığını denetle.
Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update > Güncelleştirmeleri denetle'yi seçin ve mevcut güncelleştirmeyi yükle

@Eray B

0X80070091 Hata Kodu ; Diğer hatalara göre Windows üzerinde daha nadiren rastlanıyor kardeşim. Çözümüne gelecek olursak çok basit, anlatıyorum hemen,

1-Bilgisayarı Windows Menüsünden Yeniden Başlat (Bunu Yaparken Shift'e Basılı Tut)
2-Ekrana Gelen Support Screen'den Sorun Gider Seçeneğini Seçmelisin
3-Gelişmiş Seçenekler Diye Bir Seçenek Sunacaktır Buna Giriş Yapıcaksın
4-Sonrasında Yeni Gelen Başlangıç Ayarları Seçeneğine Giriş Yapıcaksın
5-Yeniden Başlat Seçeneğini Seçiyorsun (Bu Sefer Shift Basılı Tutmayacaksın)
6-Gelen Ekranda Güvenli Modu Etkinleştireceksin (Bunu İçin Klavyee 4 Sayısına Basacaksın)
7-Bu Uygulama Açılamıyor Gibi Bir Uyarı Alırsan Endişelenme Erayım Kapat Uyarıyı
8-Başlat Menüsünden Cmd'i Yönetici Olarak Başlatıyorsun
9-Sıralamaya Göre Alt Alta Listelediğim Kodları Yazacaksın

Kod:
cd C:\Program Files
takeown /f WindowsApps /r /d Y
icacls WindowsApps /grant "%USERDOMAIN%\%USERNAME%":(F) /t           
attrib WindowsApps -h
rename WindowsApps WindowsApps.old
exit

İşlem Uzun Sürebilir Sabırlı Ol !

Bilgisayarı Normal Mod Olarak Yeniden Başlat Ve Çözülmüş Olacaktır.

131,868Konular
3,272,141Mesajlar
316,432Kullanıcılar
spazioSon Üye
Üst Alt