windows için hack araçları ve programları

bakın sevgili arkadaşlar bu konu alıntı değil!! konu hacktivist anonime aittir forumdaki tek sıkıntılı benmiyim bi benim konularımı takip ediyorsunuz neyse konuya geçelim...

bakın sevgili arkadaşlar bu konu alıntı değil!! konu hacktivist anonime aittir forumdaki tek sıkıntılı benmiyim bi benim konularımı takip ediyorsunuz
neyse konuya geçelim

kullanımlarını göstermiyorum sadece ne işe yaradıkları ve indirme linklerini veriyorum

1.sqlmap
bu hack aracıyla sql açığını bulduğunuz sitelerin bilgilerini hatta admin username password gibi bilgileri dahi alabilirsiniz
indirme linki

2.hulk.py
bu bir ddos aracıdır diğer ddos araçlarının aksine baya güçlüdür
indirme linki

3.hidde all ıp
bu program ıp adresinizi gizlemek için isteyen kullanabilir
indirme linki

4.spynet
bu program rat programı yükleyip kurban için server oluşturup kurbanın bilgisayarında açtığınızda
bilgisayar kontrolünüz altında olacak şifreler vs
indirme linki

5.hakops keylogger
keylogger programı server oluşturup karşı bilgisayara yedirin sonra şifreler yavaş yavaş size gelicek
indirme linki

bu arada virüs total meraklıları kendileri bakabilirler iyi forumlar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bakın sevgili arkadaşlar bu konu alıntı değil!! konu hacktivist anonime aittir forumdaki tek sıkıntılı benmiyim bi benim konularımı takip ediyorsunuz
neyse konuya geçelim

kullanımlarını göstermiyorum sadece ne işe yaradıkları ve indirme linklerini veriyorum

1.sqlmap
bu hack aracıyla sql açığını bulduğunuz sitelerin bilgilerini hatta admin username password gibi bilgileri dahi alabilirsiniz
indirme linki

2.hulk.py
bu bir ddos aracıdır diğer ddos araçlarının aksine baya güçlüdür
indirme linki

3.hidde all ıp
bu program ıp adresinizi gizlemek için isteyen kullanabilir
indirme linki

4.spynet
bu program rat programı yükleyip kurban için server oluşturup kurbanın bilgisayarında açtığınızda
bilgisayar kontrolünüz altında olacak şifreler vs
indirme linki

5.hakops keylogger
keylogger programı server oluşturup karşı bilgisayara yedirin sonra şifreler yavaş yavaş size gelicek
indirme linki

bu arada virüs total meraklıları kendileri bakabilirler iyi forumlar.
Eline sağlık

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,997Konular
3,273,809Mesajlar
316,741Kullanıcılar
YetixxnSon Üye
Üst Alt