bakın sevgili arkadaşlar bu konu alıntı değil!! konu hacktivist anonime aittir forumdaki tek sıkıntılı benmiyim bi benim konularımı takip ediyorsunuz
neyse konuya geçelim
kullanımlarını göstermiyorum sadece ne işe yaradıkları ve indirme linklerini veriyorum
1.sqlmap
bu hack aracıyla sql açığını bulduğunuz sitelerin bilgilerini hatta admin username password gibi bilgileri dahi alabilirsiniz
indirme linki
2.hulk.py
bu bir ddos aracıdır diğer ddos araçlarının aksine baya güçlüdür
indirme linki
s2.dosya.tc
3.hidde all ıp
bu program ıp adresinizi gizlemek için isteyen kullanabilir
indirme linki
www.fullprogramlarindir.com
4.spynet
bu program rat programı yükleyip kurban için server oluşturup kurbanın bilgisayarında açtığınızda
bilgisayar kontrolünüz altında olacak şifreler vs
indirme linki
5.hakops keylogger
keylogger programı server oluşturup karşı bilgisayara yedirin sonra şifreler yavaş yavaş size gelicek
indirme linki
s8.dosya.tc
bu arada virüs total meraklıları kendileri bakabilirler iyi forumlar.
neyse konuya geçelim
kullanımlarını göstermiyorum sadece ne işe yaradıkları ve indirme linklerini veriyorum
1.sqlmap
bu hack aracıyla sql açığını bulduğunuz sitelerin bilgilerini hatta admin username password gibi bilgileri dahi alabilirsiniz
indirme linki
2.hulk.py
bu bir ddos aracıdır diğer ddos araçlarının aksine baya güçlüdür
indirme linki
Hulk_Ddos.rar dosyasını indir - download
Hulk_Ddos.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
3.hidde all ıp
bu program ıp adresinizi gizlemek için isteyen kullanabilir
indirme linki
Hide All IP 2019.04.14 Full İndir | Full Program İndir Full Programlar İndir - Oyun İndir
Hide All IP serial key,Hide All IP full,Hide All IP indir,Hide All IP download, en iyi ip gizleme programı,oyunda ip gizleme programı indir
www.fullprogramlarindir.com
4.spynet
bu program rat programı yükleyip kurban için server oluşturup kurbanın bilgisayarında açtığınızda
bilgisayar kontrolünüz altında olacak şifreler vs
indirme linki
Spy-Net 2.8 Private
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
5.hakops keylogger
keylogger programı server oluşturup karşı bilgisayara yedirin sonra şifreler yavaş yavaş size gelicek
indirme linki
HAKOPS_Keylogger-v15-imhatimi.rar dosyasını indir - download
HAKOPS_Keylogger-v15-imhatimi.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
bu arada virüs total meraklıları kendileri bakabilirler iyi forumlar.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl