merhaba wolfteam severler cocuklugumuz'un efso olan online oyunu wolfteam farklı versiyonlarına nasıl bağlanabiliriz onu anlatan bir kesit yazacağım
''OperaGX'' tarayıcınıza wolfteam mena olarak aratma yapınız. Bu tur oyun konularını imhatimin'de yazmıştım burda'da yazmak istiyorum. Biliyorsunuzki bu oyun hepimizin bir kere olsa'da internet kafelerde oynamış bulunmaktayız günümüz'dü ise oyun malesef üzücü bir noktaya gelmiş bulunmakta
''OperaGX'' tarayıcınıza wolfteam mena olarak aratma yapınız. Bu tur oyun konularını imhatimin'de yazmıştım burda'da yazmak istiyorum. Biliyorsunuzki bu oyun hepimizin bir kere olsa'da internet kafelerde oynamış bulunmaktayız günümüz'dü ise oyun malesef üzücü bir noktaya gelmiş bulunmakta
bu linker oyunun indirmek icin kullanacagımız bölümler tabi yabancı sunucu oynamamak istiyorsanız günümüzde var olan wolfteam türkiye'yide tavsiye edebiliriz ama bi tık sıkıntısı OG eşyaları cok yaygın oldugu icin pek tavsiye edemiyorum ama keyfiniz bilir tabi her online oyunda oldugu gibi ilk olarak oyun icinde kullanacagımız bir tane hesap acılması gerekmektedir her versiyon icin üyelik işlemleri oldukca basittir. Yabancı server'e bağlanmak istiyorsanız vpn servislerini kullanmamız ğerekmektedir.. İlk olarak oyun game launcherini yüklememiz gerekmektedir..
var olan sürüm endeski yüzünden bu bölgeden diğer sunuculara karşı cephe alınmış bir noktada oldugu icin vpn sayesinde bu erişim engellini kırıp oyundan zevk almaya başlayabiliriz
orjinal mena serverinde dil bilgimiz yetersiz oldugu icin wolfteam mena ingilizce versiyonu'nu indiricegiz dünya dili herkesin bilmesi gerekmektedir aslında
web siteye gidiniz.
işaretlenen kısma tıklayın ve devam edin
oyunun dosya boyutu 3GB olduğu icin biraz beklememiz gerekmektedir.
Dosyamız inmiş bulunmaktadır
dosyayı acarak kurulum yöneticisi acın.
Bu kısıma gelindigi takdirde yolun yarısı tamamlanmış durumdadır bu kısımda oyun bize nereye kurmamız gerekmek oldugunu soruyor bu kısımdan istediginiz bilgisiyarınız'da C ve D diski oldugu takdirde yada oyun dosyalarını bize bilgisiyarımızın sınırları icinde istediginiz yere kurmaya sağlıyor..
Tebrikler kurulum işlemleri başarılı bir şekilde bitti. Vpn servisinizi acınız...
ukrayna kiev loksyonu'nu belirtiniz..
Vpn ayarlarımızı bu şekilde yapmış bulunmaktayız indirdigimiz oyunu acınız ve kullanıcı adınız ile şifrenizi istenilen bölüme yazınız
ve oyuna girmeden vpn'e bağlanınız..
Tebrikler kurulum ve indirme işlemlerinizi başarılıyla tamamladınız ve oyunu keyfini cıkarmaya hazırsınız...
esen kalın
var olan sürüm endeski yüzünden bu bölgeden diğer sunuculara karşı cephe alınmış bir noktada oldugu icin vpn sayesinde bu erişim engellini kırıp oyundan zevk almaya başlayabiliriz
orjinal mena serverinde dil bilgimiz yetersiz oldugu icin wolfteam mena ingilizce versiyonu'nu indiricegiz dünya dili herkesin bilmesi gerekmektedir aslında
web siteye gidiniz.
işaretlenen kısma tıklayın ve devam edin
oyunun dosya boyutu 3GB olduğu icin biraz beklememiz gerekmektedir.
Dosyamız inmiş bulunmaktadır
dosyayı acarak kurulum yöneticisi acın.
Bu kısıma gelindigi takdirde yolun yarısı tamamlanmış durumdadır bu kısımda oyun bize nereye kurmamız gerekmek oldugunu soruyor bu kısımdan istediginiz bilgisiyarınız'da C ve D diski oldugu takdirde yada oyun dosyalarını bize bilgisiyarımızın sınırları icinde istediginiz yere kurmaya sağlıyor..
Tebrikler kurulum işlemleri başarılı bir şekilde bitti. Vpn servisinizi acınız...
ukrayna kiev loksyonu'nu belirtiniz..
Vpn ayarlarımızı bu şekilde yapmış bulunmaktayız indirdigimiz oyunu acınız ve kullanıcı adınız ile şifrenizi istenilen bölüme yazınız
ve oyuna girmeden vpn'e bağlanınız..
Tebrikler kurulum ve indirme işlemlerinizi başarılıyla tamamladınız ve oyunu keyfini cıkarmaya hazırsınız...
esen kalın
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl