Mehaba arkadaşlar ben küçük lezbiyen. wordpress hakkında bilgisiz olan veya bilmediği şeyleride öğrenmek isteyen kardeşlerim abilerim vardır diye düşünüyorum. içinde gerçekten...
ilk abiydik sonra kanka olduk şimdi kardeşim amk bidahakine orospu çocu dersin dsfsıkjlgsfkdlgfmkdsöooo kardeşim tam benm gibi bi lamer için güzel bi içerik eyvllh
valla başkan unutkanlığım var kusura bakma okula her sene en az 10 kere çantayı unutarak giderim o yüzden kimiin kaç yaşında olduğunu falan unutabiliyorum bazen.ilk abiydik sonra kanka olduk şimdi kardeşim amk bidahakine orospu çocu dersin dsfsıkjlgsfkdlgfmkdsö
şaka lan moruk da diyebilirsin dalgasına dedim zaten hasdjfdskgnfdgsvalla başkan unutkanlığım var kusura bakma okula her sene en az 10 kere çantayı unutarak giderim o yüzden kimiin kaç yaşında olduğunu falan unutabiliyorum bazen.
ağabey yarın bu dediğinide unutacağm için sen sal ben bişeyler derim sana wqeılfguyısahjdlkşaka lan moruk da diyebilirsin dalgasına dedim zaten hasdjfdskgnfdgs
teşekkürler reis <3 seni seviyorumEline sağlık
kıskandım bak jwdfgqhwjdteşekkürler reis <3 seni seviyorum
aileyiz burda amk hepinizi seviyorum <3kıskandım bak jwdfgqhwjd
Me too <3teşekkürler reis <3 seni seviyorum
video olan mı bu tools olan mı tools ise normaldir kardeşim zaten en dandik brutede bile 50 trojan saklıyorlarevet argadaşlar hızlı internetim sayesinde indirip taratmam bu kdr sürdü jhdgajs
vlla bilmiyom baktım içine bilmediğim şey yok zaten,silerim büyük ihtimal.benden usta bruteci mezarda moruqvideo olan mı bu tools olan mı tools ise normaldir kardeşim zaten en dandik brutede bile 50 trojan saklıyorlar
içinde brute olmasıına rağmen virüsü az bile göstermişvlla bilmiyom baktım içine bilmediğim şey yok zaten,silerim büyük ihtimal.benden usta bruteci mezarda moruq