Bakalım[Hidden content]
Bakalım[Hidden content]
Biz kardeşiz artıkAman ha bizden de geçme kckdmdödlxld
Biz kardeşiz artık![]()
Bakalım[Hidden content]
Alıntıdır diye yazmışım zaten neyin amacı bu amk
Kardeşim kötü birşey söylemedim nerden altinti yapıldığını belirttim ama biraz daha lafa luga yaparsan seni 3 evetle ebenin amina gonderirimAlıntıdır diye yazmışım zaten neyin amacı bu amk
AMk zaten ben bunu belirttim niye ifşa çabası Amk bak kardeşim amacım yardımcı olmak başka bi sikim değil düşüncen için sağol kardeşimKardeşim kötü birşey söylemedim nerden altinti yapıldığını belirttim ama biraz daha lafa luga yaparsan seni 3 evetle ebenin amina gonderirim
AMk sakin ol ya kasma kardeşim benim kusurumuz olduysa sorry aqKardeşim kötü birşey söylemedim nerden altinti yapıldığını belirttim ama biraz daha lafa luga yaparsan seni 3 evetle ebenin amina gonderirim
[Hidden content]
bakalm[Hidden content]
Caz yapma,Kendini siktirmeden yol alAMk zaten ben bunu belirttim niye ***** çabası Amk bak kardeşim amacım yardımcı olmak başka bi **Küfürbaz** değil düşüncen için sağol kardeşim
Terbiye sınırını Aşma istersen ağzımızın tadı kaçmasın sikmiyeyim belanıCaz yapma,Kendini siktirmeden yol al
teşekkürler
comeTerbiye sınırını Aşma istersen ağzımızın tadı kaçmasın sikmiyeyim belanı
Aykut Elmas misali (ay hevı gatı Van pensıl) lxösldödşsşşxşsçxçsçxdçxçxjust look

alkglajaggjaljgalAykut Elmas misali (ay hevı gatı Van pensıl) lxösldödşsşşxşsçxçsçxdçxçx![]()
EyvEline sağlık