WorthLess adliye yollarında..

@WorthLess nickli moderatörümüz yaptığı ağır yanlıştan dolayı turkmmo tarafından dava edilmiştir. Şu saatten sonra WorthLess e elini veren kolunu kaptırıp mapusa yanına aldığı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@WorthLess nickli moderatörümüz yaptığı ağır yanlıştan dolayı turkmmo tarafından dava edilmiştir. Şu saatten sonra WorthLess e elini veren kolunu kaptırıp mapusa yanına aldığı kişilerle suçunu hafifletme çabası içerisindedir. Lütfen dikkatli olalım. BU BİR KAMU SPOTUDUR !

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Acini hafifletmek isterdim ama yar*gi yedin :D benide bı radyocu geldiydi foruma sitesine basmistim korkudan altima sıçtım aq :D
Neyse hallederiz knk sen Skype gel benim ip ver onlara ;) Bide şu tr lere VPN ile girersem bulamazlar adam isteyince öyle bir bukuyoki :D

15 yasindasin zaten para cezasi yetsin en fazla ama tek basina ip kanit sayilmiyor sen hdd deis virua falan bulastir pc ye azda salla mahkemede chat sitesinde tanistim pc me baglanip yapti de falan is tamam

ne cezası aq para cezası yada kamuda temizlik felan yapar eger sicili temizse 5 seneye kadar suç işlemezse silinir zaten uzatmaya gerek yok aq

Hasiktir :D Neyse bro sen ne kadar güçlü olduğunu gösterdin fakat ip vs değişmedinmi tor cpi pilini niye mikro dalgaaya atmadın hardiski niye çıkarmadın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,238Konular
3,276,986Mesajlar
317,163Kullanıcılar
yundingSon Üye
Üst Alt