WorthLess adliye yollarında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para cezasi 18yasindan kucukse 5yil suc islememe yasagi var yada para cezasi ben cocugu yogun bakimlik etmistim 5yil suc islememe yasgi var

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Para cezasi 18yasindan kucukse 5yil suc islememe yasagi var yada para cezasi ben cocugu yogun bakimlik etmistim 5yil suc islememe yasgi var
oo can abi nasılsın abi eniştemi tanırsın o da senin gibi kel ama kafasının ortası sektörü eniştem koşturur hem yönetmen hep oyuncu arada bir bende oynarım ama da amatörüm abi taktik bilmiyorum bam bam bam

hangi mapushaneye düşücen haber verirsin temiz don atlet göndeririz mekana. bu arada götüne girecek eğer suç siciline işlerse devlet dairesinde çalişamassin :) bide 18 yaşina geldiginde olay yaparsan friendzone olur (x2) yatmassan bile geçmiş olsun . Spyhackerz'in avukatlarina sorman lazim yinede @Mectury @Virtualw0rm

hangi mapushaneye düşücen haber verirsin temiz don atlet göndeririz mekana. bu arada götüne girecek eğer suç siciline işlerse devlet dairesinde çalişamassin :) bide 18 yaşina geldiginde olay yaparsan friendzone olur (x2) yatmassan bile geçmiş olsun . Spyhackerz'in avukatlarina sorman lazim yinede @Mectury @Virtualw0rm
hocam seni avukatım olarak tutabilirmiyim aylık kaç tl istersin

Kardeş sen gönlünü ferah tut, devlet sitesi değil bir şey değil. Ayrıca yaşın reşit değil. Korkma. Para cezası yersen, virüs bulaştı benim pc üzerinden işlem yapıldı dersin. Konu kapanır.

Beyler dava edildim mi edilmedim mi tam belli değil Gök-Börü dalga geçti biraz konuda :) Ama edilme ihtimalim var tabiki sizde fazla korkutmasanız bu gece rahat uyuyucam gençler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,240Konular
3,276,998Mesajlar
317,163Kullanıcılar
yundingSon Üye
Üst Alt