x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

schowix

Everything you can imagine is real.💋🤪
Rating - 0%
Abi bana yokmu bi tik 2 senedir forumdayım beyaa

Rating - 0%
Gezgin üyelere duyrulur; chatte yazabilmek için level 2 olmalısınız. Coin satın almanız veya ufakta olsa sitede alışverişi olan üyerileri otomatik level 2 yapacağız. @SpyAdmin veya @Al Simmons adlı yöneticilere yazması gerekiyor.

Ayrıca daha önce coin satın almış gezginler; @SpyAdmin 'e veya @Al Simmons yazsınlar level 2 talep etsinler.
merhaba ben dün gece coin aldım 23 tl shopier den ancak hala hesabıma yatırılmadı dolandırıldımmı ben

Tweety6r 

Never say Never
Rating - 100%
Gezgin üyelere duyrulur; chatte yazabilmek için level 2 olmalısınız. Ayrıca DM atabilmek içinde Level 2 olmanız gerekir, Coin satın almanız veya ufakta olsa sitede alışverişi olan üyerileri otomatik level 2 yapacağız. @SpyAdmin veya @Al Simmons adlı yöneticilere yazması gerekiyor.

Ayrıca daha önce coin satın almış gezginler; @SpyAdmin 'e veya @Al Simmons yazsınlar level 2 talep etsinler.

Coin satış konusu :
https://spyhackerz.org/forum/threads/coin-satis-konusu.89750/

Gezgin üyelere duyrulur; chatte yazabilmek için level 2 olmalısınız. Ayrıca DM atabilmek içinde Level 2 olmanız gerekir, Coin satın almanız veya ufakta olsa sitede alışverişi olan üyerileri otomatik level 2 yapacağız. @SpyAdmin veya @Al Simmons adlı yöneticilere yazması gerekiyor.

Coin satış konusu :
@Leviosa adlı kullanci admin olmaması halinde benden dekont istedi ve coini olmamasına rağmen sana coin satayım diyor boyle insanlara birde doğrulanmış rozet veriliyor @SpyAdmin @Al Simmons @Mectruy el atmalısınız ss kanıtları ve msj lasma geçmişini okuyabilirsiniz iyi günler ve bu arada sevgili adminler

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
@Leviosa adlı kullanci admin olmaması halinde benden dekont istedi ve coini olmamasına rağmen sana coin satayım diyor boyle insanlara birde doğrulanmış rozet veriliyor @SpyAdmin @Al Simmons @Mectruy el atmalısınız ss kanıtları ve msj lasma geçmişini okuyabilirsiniz iyi günler ve bu arada sevgili adminler
@Mectruy abi iyilik de yaramıyor yav dekontu götüme sokacam sanki sana aticaktim çoluk çocukla ugrasiyoz

Tweety6r 

Never say Never
Rating - 100%
@Mectruy abi iyilik de yaramıyor yav dekontu götüme sokacam sanki sana aticaktim çoluk çocukla ugrasiyoz
@Mectruy de bakmıyor onaylama işine yalnız @Leviosa sadece adminler bakıyor elalemin tek zekisi sen değilsin coin in yok coin satmaya çalışıyor sun dekontla ne yapabilirsin kendin ödemiş gibi gosterebilirsin adminlere tek zeki sen degilsin !

Rating - 0%

Coin satış konusu :
Bencede mantıklı bir karar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,553Konular
3,269,135Mesajlar
315,401Kullanıcılar
Üst Alt