Önemli XenTr.net Ürünlerini Warez yayınlamak yasaktır ! (2 Viewers)

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 95%
Herkese merhaba arkadaşlar bugün spy forumunda birkaç konu fark ettim , konu içerikleri kırık veya istek şekilinde olsa bile ticari ünvana zarar vereceğini unutmayın ve yinede böyle bir duyuru yapmak istedim, xentr.net sitesine ait herhangi bir ürünün paylaşımının yapılması kesinlikle yasaktır ! tema , addon ve ücretli satılan ne olursa olsun yasaktır ! bunu yapan üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.

XenForo geliştirme konusunda hertürlü yardımı esirgemeyen ve yaptıkları paylaşımlar sayesinde forumlarımızı geliştirmemize olanak sağlayan bu insanların emeğine kimse göz dikmesin.

Ayrıca şunuda belirtiyim başka yerlerden bu siteye ait ürünleri warez indirirseniz bilinki açıklıdır , bedava peynir sadece fare kapanında olur bunun asla unutmayın, kod satırı arasına minicik bir satır eklerler farketmenizin olanağı bile yok ! özellikle yazılımcı değilseniz ve oradan anında sitenize girerler siteniz projeniz maf olur ! ben spyhackerz.org 'un sahibiyim bukadar büyük bir hack forumu yönetiyorum ve ben bile gidip parasıyla satın alıyorsam bir bildiğim vardır , gidip neden warez indirmiyorum ? bunu hiç düşündünüzmü ? hatta size şunuda söyliyim spyhackerzde kullandığım her addon tema tamamı lisanslıdır tek bir warez kod satırı bile yoktur, adam gibi iş yapacaksanız gidin paranızı biriktirin ürünün hakkını ödeyin gönül rahatlığı ile kullanın , bikaç yüz tl ödememek için binlerce lira masrafa ve moral çöküntüsüne girmeyin.
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top