hocam var zaten sadece bana 32 bit lazım ama yokBEYİN VAR KULLANİRSAN.
![]()
tmmhocam var zaten sadece bana 32 bit lazım ama yok![]()
ya boş yorum yapma amk varsa ver yoksa sg . "Mollot ozoyo cokoyo aq odom broto dordondo " millete sik kadar aklinizla akil vermeye çalışıyonuzadamlar uzaya cıkıyor aq adam brute derdinde
![]()
emredersin gomutanimya boş yorum yapma amk varsa ver yoksa sg . "Mollot ozoyo cokoyo aq odom broto dordondo " millete sik kadar aklinizla akil vermeye çalışıyonuz
Sik kadar olmayan aklını gosterırmısın?ya boş yorum yapma amk varsa ver yoksa sg . "Mollot ozoyo cokoyo aq odom broto dordondo " millete sik kadar aklinizla akil vermeye çalışıyonuz
Beni tanıyanlara ben gereken aklı gösterdim git onlara sorSik kadar olmayan aklını gosterırmısın?
2 .si sana ne oluyor ben adamla konuşuyorum ?benimde bir sorum var neden unbalanced e konuşmuyorsun oda aynı lafları kullanmiş ?Beni tanıyanlara ben gereken aklı gösterdim git onlara sor2 .si sana ne oluyor ben adamla konuşuyorum ?
Unbalanced buralarda çok eskilerden varmış bir şey söylediğimde tepki alıyorum o yüzden sikimde değil unbalanced artık . Ban yetkim fln yok gidip mece yada co-admin lere söylediğimde sen kimsin bu kadar admin varken sana mı düştü unblancede laf yapmak diyorlarbenimde bir sorum var neden unbalanced e konuşmuyorsun oda aynı lafları kullanmiş ?
Bende o yüzden yazdım zaten.Modsun herkese eşit davran bir hatamız varsa tamam der geçeriz.benimde bir sorum var neden unbalanced e konuşmuyorsun oda aynı lafları kullanmiş ?
skype gel heykırım benimBende o yüzden yazdım zaten.Modsun herkese eşit davran bir hatamız varsa tamam der geçeriz.
eyvallah diğer herkes niye kavga ediyor anlamadımbuyur kardeşim
Valla bende bilmiyorumeyvallah diğer herkes niye kavga ediyor anlamadım