Rating - 0%
şu an konu açıcam da charge falan heer şeyi yerleştirdim sıkıntı olmaz dimi aktif mi krediToolbara kısa yol olarak en başa eklenmiştir Kredili konu açma iconu.
abi diğer üyelerin konumuzu açtığını nasıl görecez açıklarmısın @MectruyArkadaşlar sistemi yeni kurduğumuzda bazın ayarlamalar gerekeceği için dünden bugüne bir demo gibi kullandık ve bu süreçte ortaya çıkan sorunları görmüş olduk ve tekrar sıfırladık puanları, mesala kredi olmayan üyelerde konuyu - eksi bakiyeye düşüp açabiliyordu ve bu saçma bir durumdu, bu sıkıntıyı hallettik. Ayrıca bir konudan maximum elde edebileceğiniz Kredi 10 'dur, isterseniz 1000 yazın ama elde edeceğiniz rakam 10dur, yani kısa heap şöyle 30 kredi konu açtığınız için verilir ve diğer üyeler konunuzu açarsa her üye başınada 10 kredi kazanırsınoz tabiki bu üyelerin yeterli kredisi varsa..
nasıl yani abi biraz açıklarmısın kim anlicak sistemn otoamtikmisana bildirim gelecek her açtıklarında.
Otomatik evet, diyelimki bir üye konuna coin ödedi hemen sana bildirim gelecek işte 10 coin geldi şu üye açtı gibi.nasıl yani abi biraz açıklarmısın kim anlicak sistemn otoamtikmi
bu arada abi takip etmediğin için profiline mesaj atamıyomOtomatik evet, diyelimki bir üye konuna coin ödedi hemen sana bildirim gelecek işte 10 coin geldi şu üye açtı gibi.
ebedi methodu charge ve like içine alamıyo muyuzOtomatik evet, diyelimki bir üye konuna coin ödedi hemen sana bildirim gelecek işte 10 coin geldi şu üye açtı gibi.
alırsınebedi methodu charge ve like içine alamıyo muyuz
castiel yüzünden konumu sildirdim alamazsın dedi kandırdı @Http-Castielalırsın
kjasdfkldfjks ebedi çekme alamazsın https://spyhackerz.org/forum/threads/sosyal-medya-konulari-hakkinda.54429/castiel yüzünden konumu sildirdim alamazsın dedi kandırdı @Http-Castiel
sen kimsin seni kadırcam aqcastiel yüzünden konumu sildirdim alamazsın dedi kandırdı @Http-Castiel
revert kırma ne demek benim lamer arkadaşımsdgnusadfunsadfuı
Başlıklar:
[+] İnstagram revert kırma
[+] instagram takipçi hilesi / takipçi veren siteler
[+] instagram hesap çalma
[+] whatsapp fake no alma
[+] instagram hesap kapatma
[+] whatsapp hesap kapatma
hani ebedi?
revert kırma ne demek benim lamer arkadaşımsdgnusadfunsadfuı
Başlıklar:
[+] İnstagram revert kırma
[+] instagram takipçi hilesi / takipçi veren siteler
[+] instagram hesap çalma
[+] whatsapp fake no alma
[+] instagram hesap kapatma
[+] whatsapp hesap kapatma
hani ebedi?
Elinize sağlıkForumda yeni bir özellik daha aktif oldu arkadaşlar, artık forumda her yaptığınız olumlu icraatlarda Credi puanı kazanacaksınız. Bu sistem artık spyhackerz.org'un yeni para birimi gibi birşey arkadaşlar.
Konulara cevap vermek 2 Kredi
Konu açmak 5 Kredi
Günde bikez online olmuş olmak 1 Kredi
Kredi puanlarını nasıl kullanacaksınız ? başlangıç olarak kredi ödemeli açılan konuları kredinizi kullanarak okuyabileceksiniz, mesala forumda bir account paylaşıldı , bunun aşağıdaki kod ile gizleyip sadece kredi harcayıp görebileceksiniz. Şuanlık sadece forum içinde bu şekilde kullanılacak ancak yakında çok daha geniş çaplı bir kullanım alanı olacağı için şimdiden Kredilerinizi biriktirin ! sonra vay efendim konuyu okuyamıom kredi engeli koymuşlar kredim yetmiyor nolcak halim demeyiniz.
Örnek krediyle konu saklama kodu (50 yazan yeri siz belirleyin, açtığınız konu kaç kredi yesin onu siz bilirsiniz artık ne yazarsanız yazın her üyeden max 50 kredi kazanabilirsiniz)
PHP:-=Stripped Content=-
En çok kredi biriktiren üyeler anasayfa sol blokta alt kısımda listeleniyor, isteyen Headerde yazan Credits adresinden'de bakabilir.
Forumda kredi ile açılan konularınız size kredi kazandırır!
Örnek; ben 10 kredi isteyen bir konu oluşturdum. Bir kullanıcı kredisini kullanarak konuyu unlock etti. Kendi bakiyeme +10 kredi eklenir. Alışveriş gibi düşünebilirsiniz.
konunuzu bir üye açınca size kazandırdığı kredi miktarı bildirim olarak gelir.
Ekli dosyayı görüntüle 13785
"You earned 'kredi miktarı' for unlocked content" şeklinde görürsünüz. Bu bildirimleri türkçeleştireceğiz çok yakında.
Bu sayede hem konu açarak hem de konunuzu açtırarak kazanabilirsiniz.
Krediler çok yakında TL'ye dönüştürülebilecek.
SpyCoin hayırlı olsun.
EDİT: konunuz silinirse konudan kazandığınız tüm krediler yok olur. Bu yüzden düzgün konular açmaya özen gösterin. Moderatörlerimiz kurallara aykırı konuları kaldırabilir, emeğiniz boşa gitmesin.