-
Büyük İskender
Müsteşar
Sa arkadaşlar yabancılardan Azerbaycana ödeme nasıl alırım?coins hesabı yok, vurduğum hesapları satıyorum da nasıl yaparım?
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
btc yoksa olmazSa arkadaşlar yabancılardan Azerbaycana ödeme nasıl alırım?coins hesabı yok, vurduğum hesapları satıyorum da nasıl yaparım?
azerbeycanda 18 altı kartlar varsa ininal papara gibi onlardan al kimligini onayla sonra forumdan biriyle anlaş gelen parayı o alsın bitcoinle senin kendi kartına atsınSa arkadaşlar yabancılardan Azerbaycana ödeme nasıl alırım?coins hesabı yok, vurduğum hesapları satıyorum da nasıl yaparım?
18 üstü gerekiyor degil mibtc wallet ac kendine oraya attır
hayır gerekmiyor wallette biriktirirsin fakat binance fln para cekmek icin istiyor olabilir18 üstü gerekiyor degil mi
aynen çekmek için banka hesabı lazımhayır gerekmiyor wallette biriktirirsin fakat binance fln para cekmek icin istiyor olabilir
Zaten yaşım 20 de düşürdüyüm hesap sahiplerinde olmuyor btc,ruslarda zolotoy corona diye uygulama var ruslar ordan atıyorlar para, PayPal aça bilsem PayPaldan alıcam,Google pay oluyor çoğunda onu nasıl açarım bilmiyorum amahayır gerekmiyor wallette biriktirirsin fakat binance fln para cekmek icin istiyor olabilir
Hayır bilgim yokpayoneer denedin mi
A.s monero adresi atarım sana ödemeyi monero olarak alır sana nakşt olarak veririm%30 komisyonlaSa arkadaşlar yabancılardan Azerbaycana ödeme nasıl alırım?coins hesabı yok, vurduğum hesapları satıyorum da nasıl yaparım?