yakışıklı gece hasbihali

hiçbir şeyin yaptığınız hiçbir şeyin yediğiniz hiçbir şeyin neyse zırvalamıcam hiçbir şeyin önemi yok. hayatta anlam arıoruz oysaki bir anlamı yoktu bizde anlam yükledik dinler...

hiçbir şeyin yaptığınız hiçbir şeyin yediğiniz hiçbir şeyin neyse zırvalamıcam hiçbir şeyin önemi yok. hayatta anlam arıoruz oysaki bir anlamı yoktu bizde anlam yükledik dinler ortaya çıktı biz anlam yükledik aşk ortaya çıktı biz anlam yükledik aile ortaya çıktı.
yaptığınız ve yapacağınız hiçbir şeyin ne geçmişte ne şimdi ne gelecekte bir önemi olacak sanmayın. her şey o kadar manasız ki. bazen aynaya bakıp düşünüyorum karşımdaki de aynı şeyi düşünüyor mudur? nereden bileyim karşımdakinin ben olduğunu. nereden bilebilirim. kontrol yanılgısında herkez . oysaki hiçbir kontrol yok tek kontrol hiçbir şeyin kontrolü içinde. yani kontrolsüzlükte.
üzülüyorum kendime ne zaman bu kadar yükseldim battım düştüm kalktım öldüm uyandım yattım kalktım bilemedim tek bir şeyi bilemedim onunda ne olduğunu biliyoırum ama cevabı hiçbir zaman bulamicam çünkü hiçbir şey anlamlı değil. belki bipolar hastasıyım belki dahiyim ne fark eder ki. bi deli bi dahi arasında fark nedir biliyor musunuz? ben söyliyim bilmiyorsunuz ççünkü fark yokk . deli mantıkdışı eylemlerine bir kılıf bulmaz ama dahi mantıkdışı eylemlerini meşru kılmak için bir veri üretmekte. peki o zaman neden deliye dahi demiyoruz? çünkü kendisi biliyor mantıkdışı eylemlere bir kılıf bulmak sadece kendini kandırmaktır çünkü o kılıf her geçen yüzyılda değişçek dolayısıyla hiçbir şeyin bir anlamı yok. ben bunları sana yazdım bunda da bi anlam yok sadece canım istedi yazdım çünkü yazmak istedim çünkü yazmaktan keyif alıyorum keyif alıyorsam daha ötesi önemli mi ki?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,735Konular
3,283,161Mesajlar
317,966Kullanıcılar
tomeksySon Üye
Üst Alt