Yalan dünya

Kendime mi haksızlık ediyorum bilmiyorum ama kendimi çok yorduğumuda biliyorum tek çare burda size içimi dökmek başka aklıma hiçbir şey gelmiyor çok yalnızım aq bir türlü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendime mi haksızlık ediyorum bilmiyorum ama kendimi çok yorduğumuda biliyorum tek çare burda size içimi dökmek başka aklıma hiçbir şey gelmiyor çok yalnızım aq bir türlü sevgilim olmadı yüzüm gülmüyor ne yaptıysam olmuyor intihar edicem diye bi düşünmüyoryum değil herşey çok bokton işte çalışıyordum oradanda çıktım yaşımızda belli bir yere geldi olmuyor naptıysam daha napim bu hayat benden ne istiyor bi içimi dökeyim dedim bi yorumlarınızı alırım gençler bi kızı seviyordum 9 ay olacak hala aklımda birtürlü bırakmadım sevmeyi ondan başka bir kızı seversem ona haklızlık ederim düşüncesi ile oy oy

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Olmuyor aq hiçbir şekilde hayat doğru güzel gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım muhtemelen bir şekilde ölüme doğru atlatıcam kendimi

tek derdin kızsa hayatında yanlış giden çok şey vardır.
önce bir erkek olarak yapman gereken önceliklerin var en önceliğin daha iyi bir maddi durum için çalışmak.
sonrasında başarılı iletişim kurabilen, sosyal biri olmalısın.
tabi hepsi zamanla olacak.
ilk önce sana tavsiyem maddi durumunu arttırmaya bak. eğer trde isen zor olacak ancak değecek emin ol.
maddi durum için verebileceğim tek tavsiye bol bol araştır ve bir alan belirle ondan para kazanmak için uğraş.
kişisel gelişim açısından birçok kitap var, sakın türk yazar okuma onlar yabancılardan çalıyorlar. ek olarak kişisel gelişim kitap okuyarak olmaz okuduklarını hayatında adım adım uygulayacaksın. (internette en iyi kişisel gelişim kitapları diye yaz 3-4 farklı listedeki ortak olanları almanı öneririm, tekrar söylüyorum okuman yetmez hayatında uygulayacaksın öğrendiklerini)
tabi en temelinde parasız insanın özgüvenli olması zor. ilk önceliğin maddi durumunu iyileştirmek olsun. demesi kolay yapması zor. sana tavsiyem ingilizce öğren ve internetten dolar bazlı kazanmaya çalış. yani yabancı freelance toplulukları var oralardan başla zamanla sen müşteriye ulaş. mesela tasarımcıysan, git grafik tasarımcıların ihtiyaç olduğu bir face gruplarına gir vb. yöntem çok yani sen müşteriye ulaş.

özet olarak kız meselesimi konu
Yok kanka kız meselesi değil genel olarak hayattan zevk alamıyorum çalışıyorum olmuyor bir işle meşgul oluyorum olmuyor pek arkadaş çevremde yok insanlara güvensizlikten kaynaklı nereye gitsem bir sıkıntı oluyor çok sevdiğim bir kızda beni terk etti 8 senelik bir arkadaşlık o gittikten sonra hepten gittim travmam da var hala onun etkisinden çıkamadım her şey benim için önemsiz olamaya başladı

Yok kanka kız meselesi değil genel olarak hayattan zevk alamıyorum çalışıyorum olmuyor bir işle meşgul oluyorum olmuyor pek arkadaş çevremde yok insanlara güvensizlikten kaynaklı nereye gitsem bir sıkıntı oluyor çok sevdiğim bir kızda beni terk etti 8 senelik bir arkadaşlık o gittikten sonra hepten gittim travmam da var hala onun etkisinden çıkamadım her şey benim için önemsiz olamaya başladı
bro aynısını yaşıyorum sana arkadas çevresi şart (erkek agalar) + bunun avantajı olarak afganlar gibi piyasaya çıkıp herseyle dalga gecebilme skilli açılıyor + zaten yok olan mental sağlık çöküntüde olduğu için herşey komik gelmeye başlıyor böylece depresyon çıkışı gözüküyor++dipnot: aga piyasası iyidir daha geçen arkadaşa 3 sevgili yaptık.d

bro aynısını yaşıyorum sana arkadas çevresi şart (erkek agalar) + bunun avantajı olarak afganlar gibi piyasaya çıkıp herseyle dalga gecebilme skilli açılıyor + zaten yok olan mental sağlık çöküntüde olduğu için herşey komik gelmeye başlıyor böylece depresyon çıkışı gözüküyor++dipnot: aga piyasası iyidir daha geçen arkadaşa 3 sevgili yaptık.d
kanka sevgili mevzusu dert değil önemli olan hayat,düzen,sağlık gerisi önemsiz ama herşey anlamsız benim için herşeyden soğudum artık hiçbir şey yapasım yok yatağa yatıp ölene kadar orda durucam deli oldum saçma sapan şeyler görüyorum göz perdemmi açık bilemiyorum

kendini bişeylere ver benimde hayatımın bi dönemi böyleydi rap müzikle uğraştım bi derdim mi var koyim derdin götüne kafamı dagıtmak için hack falan yapardım bişeylerle uğraştıgın zaman ne dert kalır ne tasa kalır kendine yeni hobiler bul yeni insanlarla tanış hayatın düzene giricektir

aynısını bi zamanlar banada derlerdi klişe falan der bi sus amk derdim insanlara fakat bu gerçekten böyle şimdi çalışıyorum hatta yarın işimi sevmiyorum diye istifa edicem birşeyden mutsuzsan onun zıttını yapmayı dene depresyon dönemlerini bilirim kız arkadaşım beni aldattıgında bende kendimi eve çok kapattım her türlü olumsuzlugu düşündüm hatta şimdi diyorum ki ne kadar salakmışım koyim derdin götüne kendini felsefeye ver bilime ver ona ver buna ver bir hedefi olmayan insan her zaman deprosyanda kalır bunu unutma karı kız siktir et olmuyorsa zorlama zamanı gelince illa bigün bulursun aşkı kendine bi hedef koy yeni insanlarla tanış hayatına yeni bi sayfa aç

kendine de ki ben bunu yapıcam ve onun üzerine yoğunlaş onun için çabala birşeylere uğraş verirsen aklına bile gelmeyecek bu tarz şeyler kendimden biliyorum

kendini bişeylere ver benimde hayatımın bi dönemi böyleydi rap müzikle uğraştım bi derdim mi var koyim derdin götüne kafamı dagıtmak için hack falan yapardım bişeylerle uğraştıgın zaman ne dert kalır ne tasa kalır kendine yeni hobiler bul yeni insanlarla tanış hayatın düzene giricektir

aynısını bi zamanlar banada derlerdi klişe falan der bi sus amk derdim insanlara fakat bu gerçekten böyle şimdi çalışıyorum hatta yarın işimi sevmiyorum diye istifa edicem birşeyden mutsuzsan onun zıttını yapmayı dene depresyon dönemlerini bilirim kız arkadaşım beni aldattıgında bende kendimi eve çok kapattım her türlü olumsuzlugu düşündüm hatta şimdi diyorum ki ne kadar salakmışım koyim derdin götüne kendini felsefeye ver bilime ver ona ver buna ver bir hedefi olmayan insan her zaman deprosyanda kalır bunu unutma karı kız siktir et olmuyorsa zorlama zamanı gelince illa bigün bulursun aşkı kendine bi hedef koy yeni insanlarla tanış hayatına yeni bi sayfa aç
Deniyeceğim teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,077Konular
3,274,815Mesajlar
316,871Kullanıcılar
crax10Son Üye
Üst Alt