kapalı
Kanka vpn ile herhangi bir ülkeye bağlan sonra postegroya da yeni hesapla gir bakalım öyle olacak mı olmazsa telegram aliemrexr yazarsınbeyler postegro açılmıo hesaba bakarken bu hatayı alıyorum.ne yaptysam orjinal hesap diye yediremedim fake hesabı bi el atın.
indirmesine gerek yok vpn ile googleden girecek postegroyaKanka lili de indirebilirsin aynı işlevi görüyor 🙂
ios'm knk ;(Kanka lili de indirebilirsin aynı işlevi görüyor 🙂
Kanka vpn ile herhangi bir ülkeye bağlan sonra postegroya da yeni hesapla gir bakalım öyle olacak mı olmazsa telegram aliemrexr yazarsın
Başka tarayıcıdan girseneolmadı knk gene fake hsp hatası alıyorum...
knk anlamadn galiba gire biliyorum konuya koydğm ss e bak.orjinal hsp istio.Başka tarayıcıdan girsene
kanka izaH EDİYORUM İYİ DİNLE. Fake numara var bende vereyim onunla instagram hesabı aç ve şifre koy sonra onunla giriş yap olucak.beyler postegro açılmıo hesaba bakarken bu hatayı alıyorum.ne yaptysam orjinal hesap diye yediremedim fake hesabı bi el atın.
100% ise yariyor alinmazsa bana bildir instagramımı vereyimkanka izaH EDİYORUM İYİ DİNLE. Fake numara var bende vereyim onunla instagram hesabı aç ve şifre koy sonra onunla giriş yap olucak.
kanka izaH EDİYORUM İYİ DİNLE. Fake numara var bende vereyim onunla instagram hesabı aç ve şifre koy sonra onunla giriş yap olucak.
knk fake numara versene bende yoktakanka izaH EDİYORUM İYİ DİNLE. Fake numara var bende vereyim onunla instagram hesabı aç ve şifre koy sonra onunla giriş yap olucak.
Atacağim sana fake numara fake hesabimdan. İstediğin gibi 1 hafta kullanırsınknk fake numara versene bende yokta
instagram @4rqon
birde işi bitirdikten sonra coin ata bilirmisin gücün yeterse eger yoksa no problem. Biz kardeş ülkeyiz yardımlaşmak borcumuz <3knk fake numara versene bende yokta
instagram @4rqon
tamam instagramdan sana yazıyorum cevap ver numaranı atayımatarım knk 1000 coinim yardmcı ol yeter