Yardım edene karşılığı var (1 Viewer)

Reisler başka bi karttan ininale para gönderilse parayı gönderen kişi alıcının ismini bilgilerini falan görebilir mi?

Reisler başka bi karttan ininale para gönderilse parayı gönderen kişi alıcının ismini bilgilerini falan görebilir mi?

Çok ciddi durum derken nude karşılığı para atmada bi sorun olacağını sanmıyorum ama? Olurmu
Sanmıyorum sonuçta win/win olayı var

Eğer adama para at nude atayım demişsen ve atmışsa kendi rızası olduğu için hiçbir şey olmaz. İsterse Cumhurbaşkanına gitsin hiçbir bok olmaz. Her türlü ne dediysen bile adam kendi rızasıyla para atıyor o yüzden bir sıkıntı olmaz

Sanmıyorum sonuçta win/win olayı var

Eğer adama para at nude atayım demişsen ve atmışsa kendi rızası olduğu için hiçbir şey olmaz. İsterse Cumhurbaşkanına gitsin hiçbir bok olmaz. Her türlü ne dediysen bile adam kendi rızasıyla para atıyor o yüzden bir sıkıntı olmaz
Reis eyvallah peki papara kullansam nasıl olur ondan bilgiler gözükür mü?

Ininal kendi sitesinden kayıt olsam kargoyla eve gelir mi birde öyle form sözleşme banka hesap vs istemezler değil mi
İninal kartını Migros AVM gibi yerlerden temin edebilirsiniz, Kartı alırken herhangi bir sözleşme vb imzalamanız söz konusu değildir. Bakkaldan sakız alır gibi kartı alıp çıkıyorsunuz İninal uygulamasına kayıt olurken TC kimlik ve Telefon numaranızı kullanıyorsunuz birde kartınızı aktifleştirmek için (İnternet bankacılığı) kart numarası vb gireceksiniz hepsi bu kadar.

İninal kartını Migros AVM gibi yerlerden temin edebilirsiniz, Kartı alırken herhangi bir sözleşme vb imzalamanız söz konusu değildir. Bakkaldan sakız alır gibi kartı alıp çıkıyorsunuz İninal uygulamasına kayıt olurken TC kimlik ve Telefon numaranızı kullanıyorsunuz birde kartınızı aktifleştirmek için (İnternet bankacılığı) kart numarası vb gireceksiniz hepsi bu kadar.
Atm ,internet sifresi nasıl olacak peki birde kart alırken para istiyorlar mı yada içine belli bi miktat yüklemek zorunda mı kalıyoruz?

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,419Konular
3,281,698Mesajlar
321,000Kullanıcılar
sachaboeyyySon Üye
Üst Alt