Reisler başka bi karttan ininale para gönderilse parayı gönderen kişi alıcının ismini bilgilerini falan görebilir mi?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Reisler başka bi karttan ininale para gönderilse parayı gönderen kişi alıcının ismini bilgilerini falan görebilir mi?
Reis yani tc adres falan ismim tam olarak gözükmez yanisadece adının baş harfi ve soyadının baş harfi olarak gözükür diye biliyorum.
Örneğin.
X*** X*** gibi
yok kanka herşeyin sansürlenirReis yani tc adres falan ismim tam olarak gözükmez yani
ra*** ty**** böyle gözükü-+rReisler başka bi karttan ininale para gönderilse parayı gönderen kişi alıcının ismini bilgilerini falan görebilir mi?
her şey sansürlü usta. Gizli hayat esastır kanunu olduğu için her şey sansürlü . Olası çok ciddi durumlarda şirket savcılara bilgileri verir ayriyetten bu bütün bankalar için geçerliReis yani tc adres falan ismim tam olarak gözükmez yani
Çok ciddi durum derken nude karşılığı para atmada bi sorun olacağını sanmıyorum ama? Olurmuher şey sansürlü usta. Gizli hayat esastır kanunu olduğu için her şey sansürlü . Olası çok ciddi durumlarda şirket savcılara bilgileri verir ayriyetten bu bütün bankalar için geçerli
iban veya hesap numarasından bilgilerime erişebilir mi peki?yok kanka herşeyin sansürlenir
hayır imkanı yok.iban veya hesap numarasından bilgilerime erişebilir mi peki?
olmaz kjanka dwamkeÇok ciddi durum derken nude karşılığı para atmada bi sorun olacağını sanmıyorum ama? Olurmu
Sanmıyorum sonuçta win/win olayı varÇok ciddi durum derken nude karşılığı para atmada bi sorun olacağını sanmıyorum ama? Olurmu
Reis eyvallah peki papara kullansam nasıl olur ondan bilgiler gözükür mü?Sanmıyorum sonuçta win/win olayı var
Eğer adama para at nude atayım demişsen ve atmışsa kendi rızası olduğu için hiçbir şey olmaz. İsterse Cumhurbaşkanına gitsin hiçbir bok olmaz. Her türlü ne dediysen bile adam kendi rızasıyla para atıyor o yüzden bir sıkıntı olmaz
Başkan paparada gizlilik nasıldır?olmaz kjanka dwamke
Evet onda gözükür Adın ve SoyadınReis eyvallah peki papara kullansam nasıl olur ondan bilgiler gözükür mü?
sansürlü gözkmezmi?Evet onda gözükür Adın ve Soyadın
Papara sistemi şöyle
Onaylı Hesap : Paranı hesaptan hesaba aktarabilirsin ( t.c kimlik telefon numarası onaydan kastım )
Onaysız Hesap : Hesabına para gelir ama çıkartamazsın ( ismin yine gözükür )
Paparada sansür yok e-cüzdan olarak geçiyorsansürlü gözkmezmi?
heePaparada sansür yok e-cüzdan olarak geçiyor
40 coin brola rolm gelmedı
Ininal kendi sitesinden kayıt olsam kargoyla eve gelir mi birde öyle form sözleşme banka hesap vs istemezler değil miPaparada sansür yok e-cüzdan olarak geçiyor
Baboş inniali hiç bilmiyorum o yüzden yardımcı olamayacağım o konudaIninal kendi sitesinden kayıt olsam kargoyla eve gelir mi birde öyle form sözleşme banka hesap vs istemezler değil mi
İninal kartını Migros AVM gibi yerlerden temin edebilirsiniz, Kartı alırken herhangi bir sözleşme vb imzalamanız söz konusu değildir. Bakkaldan sakız alır gibi kartı alıp çıkıyorsunuz İninal uygulamasına kayıt olurken TC kimlik ve Telefon numaranızı kullanıyorsunuz birde kartınızı aktifleştirmek için (İnternet bankacılığı) kart numarası vb gireceksiniz hepsi bu kadar.Ininal kendi sitesinden kayıt olsam kargoyla eve gelir mi birde öyle form sözleşme banka hesap vs istemezler değil mi
Atm ,internet sifresi nasıl olacak peki birde kart alırken para istiyorlar mı yada içine belli bi miktat yüklemek zorunda mı kalıyoruz?İninal kartını Migros AVM gibi yerlerden temin edebilirsiniz, Kartı alırken herhangi bir sözleşme vb imzalamanız söz konusu değildir. Bakkaldan sakız alır gibi kartı alıp çıkıyorsunuz İninal uygulamasına kayıt olurken TC kimlik ve Telefon numaranızı kullanıyorsunuz birde kartınızı aktifleştirmek için (İnternet bankacılığı) kart numarası vb gireceksiniz hepsi bu kadar.
20₺ civarında para veriyorsun zaten o da karta yükleniyor, Kart şifresini ATM den belirliyorsun diye hatırlıyorum.Atm ,internet sifresi nasıl olacak peki birde kart alırken para istiyorlar mı yada içine belli bi miktat yüklemek zorunda mı kalıyoruz?