Yardım Edin Adminler

beyler bu adam dolandırıcıdır lütfen banlayın https://spyhackerz.org/forum/threads/k%C4%B0ralik-instagram-sayfasi-lazim.44211/#post-838901

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin Telegram ID ni yazarsan sana istediğin kanıtları atabilirim İstanbuldaysanda bizzat gelip Saatleri görebilirsin yada sana direkmen Fransa daki Müşterimin numarasını veriyim yaz WhatsApp 'tan bana bir saat firması önerir misin diye direk benim numaramı verecektir . TG: drinception yazarsan admin istediğin kanıtları sana atarım kimseyi dolandırmadım kimsenin hakkına da göz koymadım kimsenin hakkındada gözüm yok Allah'a şükür kendi aklımı kullanaraktan yurtdışı ticareti fikrimi ve ingilizcemi kullanaraktan bunu gerçekleştiriyorum eğerki birini dolandırdığıma karşı bir kanıt varsa banlayın sorun yok kimseyi dolandırmadığım için bu tarz konular açılması adına ben şikayetçiyim arkadaştan burda iş yapmaya çalışıyorum kendisi beni kötülüyor herkese ek olarak ben @Dohela yı hiç bi şekilde referans göstermiyorum kendisine gönderdim ve @Roffly dediğimiz arkadaş TG vermediği için ona kanıtları atamadım ama kanıtları @Dohela ya attım isterse onun TG si vardır kesin ona yazsın o attığım kanıtları göndersin bu amaçla @Dohela nın adı geçti yoksa kimseden bir referanslık ya da destek beklemiyorum iş yapmak istiyorum ve bu iş içinde satış başı çalışıyorum Anketörlük gibi satış başı prim alıcaktır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,877Konular
3,272,215Mesajlar
316,456Kullanıcılar
Üst Alt