Yardım edin virüs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Bilgisayarımda trojen virüs var heryere yayılmış kaldırıyorum tekrar yükleniyorlar google anasayfam stargein123 oldu bi türlü kurtulamıyorum bana bi yardım edin nasıl kurtulurum bunlardan internetimi sömürüyorlar oyunlarımda pinge sebep oluyolar Yardım lütfen?

Rating - 0%
internetini sömürmek oyunlara ping yapmak dışında bilgisayarını aktif olarak izleyebilirler ekranı kameranı klavyeni herşeyi sosyal medya hesapların oyun hesapların şu an tehlike altında olabilir sana tavsiyem hiç beklemeden format at pc ye güvenmediğin kaynaklardan dosya indirmekten kaçın özellik oyun hileleri gibi şeyleri kullanma %99 trojan barındırma ihtimalleri var. pc yi formatladıktan sonra tüm hesaplarının şifrelerini değiştir

FataLworm

SOYTARI
Rating - 0%
Çince yazılar mı geliyor ? bir şey indirdinde mi böyle oldu yada ?

Rating - 0%
Bi dosya indirdim böyle oldu Biyaq , Firefox uptade, Mozilla firefox yükleniyor sildiğim halde ve aynen çincede vardı

Rating - 0%
Ben porgramları oyunları filan tekrar yüklemekle uğraşmamak için format atmak istemedim ama

Rating - 0%
win10 sa dosyalar silinmeden kurtarabilirsin ayarlardan yapılıyor ayarlar güncelleştirme ve kurtarma sonra kurtarma oradan dosyalar silinmeden kurtar var siliyor

FataLworm

SOYTARI
Rating - 0%
Ccleaner programını kur ilk önce yüklenen programları silmeye çalış silinmezse. Görev yöneticisi aç işlemler menüsünden o programları bulup sonlandır ve ondan sonra sil. Turbobit veyahut başka indirme sitelerinde her İNDİR yazan yere tıklarsanız böyle virüsler iniyor maalesef ve otomatik olarak başka programlar yüklüyor bilgisayarınıza ve baş ağrıtıyor o yüzden program indirecekseniz doğru İNDİR kısmını bulup ona tıklayın :)

l0rxhell

Guest
Rating - 0%
combofix temziler ama kalıntılar kalır google indexi felan bak beni dinle ilk once googleden torrent ile windows 7 iso indiriyorsun turkce onu rarla açıyorsun sonra sistem diski ayarlarından disk olustur bitane 10 gb felan o rardaki tüm dosyaları diske kopyala bos diske sonra googelden hdd installer vr onu indir 4 5 mb bi program onuda at o diske sonra programı çalıştır 1 ve 2 tuşuna bas pc yeniden baslatılacak windows 7 kurulum gelcek hdd ile format atmıs olcan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,568Konular
3,269,238Mesajlar
315,430Kullanıcılar
beheba6653Son Üye
Üst Alt