🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
İg gelirmisin : 7.7.2021 kullanıcı adımbakmak istediğin hesabın kullanıcı adını atınız. ss olarak geri dönüş sağlıyayım size
mesaj kutuna bakarmisin reiskullanıcı adı yolla bakacagın hesabın
Tabiki mesaj atınızmesaj kutuna bakarmisin reis
lili gibi bir uygulama hariç nasıl bakıyorsun ?kullanıcı adı yolla bakacagın hesabın
farklı bir uygulamalili gibi bir uygulama hariç nasıl bakıyorsun ?
gene havuz mantığı yokmu sonuç olarak adam istemiyorum demiş o mantıkdafarklı bir uygulama
O mantık kadar saçma bisey yok arattigim 30 40 takipçili priw hesap zaten kim neden takip etsinkinki bide zaten istekleri kabul etmiyo + atsak bile benim oldumu anlar o yüzden lili tarzı havuz sistemi uygulamalari boş geliyogene havuz mantığı yokmu sonuç olarak adam istemiyorum demiş o mantıkda
işte başka türlü bakmanın yolu varsa şuan bende onu merak ediom ztn , aklıma bişi gelmior ama mantıkenO mantık kadar saçma bisey yok arattigim 30 40 takipçili priw hesap zaten kim neden takip etsinkinki bide zaten istekleri kabul etmiyo + atsak bile benim oldumu anlar o yüzden lili tarzı havuz sistemi uygulamalari boş geliyo
Bakanlar var ya çok duydum bakabileni ama ben hala bakabilmeyi bulamadım 2 gündür full ariyomişte başka türlü bakmanın yolu varsa şuan bende onu merak ediom ztn , aklıma bişi gelmior ama mantıken
bulursan bana da söyle en azından mantığını söyle mantığını bile aklım almıor şuanlıkBakanlar var ya çok duydum bakabileni ama ben hala bakabilmeyi bulamadım 2 gündür full ariyom
Tamamdırbulursan bana da söyle en azından mantığını söyle mantığını bile aklım almıor şuanlık