Csgo ücretsiz hâli yokmu zaten ? Hem internet kafeye birkaç hafta gitmeyerek kolaylıkla parasını biriktirebilirsinArkadaşlar benim para konusunda durumum iyi değil ben arasıra internet kafede csgo oynuyorum (warzone)
Eğer steam hesabınız varsa bana verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
benim eski nickim W0RZ0NE ?Arkadaşlar benim para konusunda durumum iyi değil ben arasıra internet kafede csgo oynuyorum (warzone)
üstad çok hile oluyo maalesefCsgo ücretsiz hâli yokmu zaten ? Hem internet kafeye birkaç hafta gitmeyerek kolaylıkla parasını biriktirebilirsin
evet şans işi bu csgoyu 1 tl ye koymuyorlar ya1 TL SSD alan adammı söyluyor bunu![]()
warzone server oluyor hocam csgo nun fake'ibenim eski nickim W0RZ0NE ?
kim versin o kadar parayı usta kredi kartım ve telefonum yokDostum bi süre internet kafeye gitme ve csgo al kendine![]()
oyunlarla ilgim olmadığı için bu konuda cahilimdir.warzone server oluyor hocam csgo nun fake'i
SSD'yi yanlış koyduklarından ötürü iptal ettiler Allah'ım şans meselesi1 TL SSD alan adammı söyluyor bunu![]()
Aynen öyleGit bi iş bul çalış paran olur.
Adam ya bağımlıysa sende biraz insta hackleme ds aynıDostum bi süre internet kafeye gitme ve csgo al kendine![]()
Konuyu nası insta vurmaya getirdin laAdam ya bağımlıysa sende biraz insta hackleme ds aynı
mahalleye yeni taşındık okul okuyorum ve gel birde iş bul kolaysa okuluma çalışıyorum yettiği kadarda foruma bakıyorum ama birazda csgo oynamak istiyorum post atsanız herkes yardımcı olsa olmaz mıGit bi iş bul çalış paran olur.
şükür bugüne kadar bağımlılığım olmadı olmazda zatenAdam ya bağımlıysa sende biraz insta hackleme ds aynı
keşke abi herkes böyle yapsaYardım Postu Arkadaşlar Herkes Arkadaşa Bi posta atarsa Yardım etmiş olurmuyuz ?
Olsa dünya seninArkadaşlar benim para konusunda durumum iyi değil ben arasıra internet kafede csgo oynuyorum (warzone)
Yumurta mı Tavuktan çıkar Tavuk mu YumurtadanYardım Postu Arkadaşlar Herkes Arkadaşa Bi posta atarsa Yardım etmiş olurmuyuz ?
İnninal kart çıkarabilirsinkim versin o kadar parayı usta kredi kartım ve telefonum yok
EWQÇQWEŞWQEŞWQEŞkeşke abi herkes böyle yapsa
bizim burdaki şok a gelmiyorİnninal kart çıkarabilirsin
Sanal kart açbizim burdaki şok a gelmiyor