Yardım Toplama (AFAD)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Sevgili SpyHackerz Üyeleri gerçekten meydana gelen depremlerden üzgünüz
bir aracımız olmadığı için gidip canlı canlı yardım edemiyorum ama en azından
AFAD Üzerinden 3 5 demeden bişey atarsak gerçekten güzel olur Türkiye olarak çok üzgünüz
insanlar çok mağdur durumda 50 100 TL ne derseniz artık atarsınız 3 5 demeden yardım yapın
imkanınız varsa ben elime her para geçtiğinde yardım yapıyorum

Resmi Afad Yardım; (Forumda .GOV .TR Yasaklı olduğu için Linki Kısalttım
Kesinlikle Orjinal yardım sitesidir kansız değiliz fake koycak kadar)

Yardım Linki; https://bit.ly/afadyardim

123.png

#GeçmişOlsunTürkiye

Milletçe Başımız Sağolsun​

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Son düzenleme:
Buğra Adlı Avel demiş ki bu konuda bile para kazanma peşinde link kısaltmış ARKADAŞLAR; Bit.ly Linkinden Para Kazanılmaz vALLAH 'a para için felan
yapmadım forumda .gov .tr yasak fake siteye girmeyin diye kısalttım. Yazık gerçekten bir gram aklı olmadan her s*kime karışanlardan nefret ediyorum.

Son düzenleme:
Bir sağlıkçı olarak keşke oraya gidebilseydim yollar kapanmasaydı , kendi şehrimde aracımı doldurdum terminale götüreceğim hava şartları yüzünden bir yere gidemedım. Düşünün biz burada ulaşamazken insanlar orada nasıl bir mücadele veriyor . Bugün de forumları araştırıp birebir ihtiyacı olanları arayacağım bulamaz isem buraya yöneleceğim . Çünkü afadı aradaım bizden sıfır kazak ve ürün istedi ki bu halde bu soğukta böyle bir kural konulması çok trajikomik . Gazamız mübarek olsun arkadaşlar

Bir sağlıkçı olarak keşke oraya gidebilseydim yollar kapanmasaydı , kendi şehrimde aracımı doldurdum terminale götüreceğim hava şartları yüzünden bir yere gidemedım. Düşünün biz burada ulaşamazken insanlar orada nasıl bir mücadele veriyor . Bugün de forumları araştırıp birebir ihtiyacı olanları arayacağım bulamaz isem buraya yöneleceğim . Çünkü afadı aradaım bizden sıfır kazak ve ürün istedi ki bu halde bu soğukta böyle bir kural konulması çok trajikomik . Gazamız mübarek olsun arkadaşlar
Üzücü bir durum ve kátti ,
Biz yurtdışından koliler hazırladık lakin kabull edilmiyor kıyafet giysi bebeklere ( hijyenikmiş ) sadece ambalaj kábulmüş bahaneleri ayrıyetten personel dikip eşyaları kimse ayıklamasınmış çok üzücü bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,705Konular
3,289,683Mesajlar
324,460Kullanıcılar
jeezlouiseSon Üye
Üst Alt