Arkadaşlar özel bir sorunum var yardımcı olacak kişi iyi kazanç sağlayacak
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Sorun ne detaylandır'ki yardımcı olalı
Sorun ne detaylandır'ki yardımcı olalımŞöyle dayımlar arsa satın aldı parasını ödediler üzerinde haciz tedbir varmış arsa sahibi bunları kaldıramıyor ankaradan biriyle anlaşmış arsa sahibi hacker biri kaldıracakmış bu mümkün mü ?Sorun ne detaylandır'ki yardımcı olalım
Dayımlar arsa aldı parasını ödedi tapusunu alamadı üzerinde tedbir haciz var arsa sahibi biriyle anlaşmış hacker sanırım kaldıracak diyor ne kadar mümkün bu ?Sorun ne detaylandır'ki yardımcı olalım
Öyle bir şey mümkün olabilirmi yahu saçmalık...Dayımlar arsa aldı parasını ödedi tapusunu alamadı üzerinde tedbir haciz var arsa sahibi biriyle anlaşmış hacker sanırım kaldıracak diyor ne kadar mümkün bu ?
Teşekkür ederim bilgim olmadığı için soruyorumÖyle bir şey mümkün olabilirmi yahu saçmalık...
Dost mümkün değil öyle birşey mümkün olması imkansız fakat diyelimki yapıldı,Ağır yaptırımları olacaktır iyi günler iyi forumlar...Teşekkür ederim bilgim olmadığı için soruyorum
Bende aynı şeyi söyledim bizimkilere uzak durun paranızı kurtarın dedim teşşekir ederim ilgin içinDost mümkün değil öyle birşey mümkün olması imkansız fakat diyelimki yapıldı,Ağır yaptırımları olacaktır iyi günler iyi forumlar...