Yardım

D0ck

Güllü
Rating - 0%
linux kullanıyorum Ahmyth diye bir rat oluşturma programı var denemek istedim java istiyor güncelledim flan lakin bir türlü ratı oluşturmuyor (fotoğraftaki gibi) yardımlarınız bekliyorum

Ekli dosyalar

• soru.JPG
    soru.JPG
    27 KB · Görüntüleme: 14
N

Nobody

Port açık gözüküp gözükmemesi etkili olabilir eğer öyleyse port checker ile kontrol et eğer açık değilse veya açık ama kapalı gözüküyor ise portu dinlemeye alman gerekiyo

R

Rolesa

linux kullanıyorum Ahmyth diye bir rat oluşturma programı var denemek istedim java istiyor güncelledim flan lakin bir türlü ratı oluşturmuyor (fotoğraftaki gibi) yardımlarınız bekliyorum
The Fat Rat Kullan Kardeşim Mobile Rat Oluşturursun Ama ip Ayarlarını ve portunu açtıktan sonra kontrol etmen lazım portu açmana rağmen kapalı gözükebilir takipe almadığın süreçte buda bağlantı kuramamana yol açar :)

D0ck

Güllü
Rating - 0%
The Fat Rat Kullan Kardeşim Mobile Rat Oluşturursun Ama ip Ayarlarını ve portunu açtıktan sonra kontrol etmen lazım portu açmana rağmen kapalı gözükebilir takipe almadığın süreçte buda bağlantı kuramamana yol açar :)
Fatrat zaten kullanıyorum dostum sıkıntı o değil

C

Crysuder

Programda dinlemeye aldığın port kullanılıyor bende msfconsole de bu tarz hatalar çok alıyorum sen o portu dinlemesen bile dinliyormuşsun gibi gözüküyor bazen hata ala biliyorsun hemen farklı bir port açıp onu kullanıp denermisin

131,612Konular
3,269,693Mesajlar
315,569Kullanıcılar
Üst Alt