merhabalar buralarda yeniyim iploggerr sitesi ve sosyal mühendislik ile instagram üzerinden bazı takipçilerimin ip adreslerinin buldum bunlara nasıl sızabilirim veya ne...

merhabalar buralarda yeniyim iploggerr sitesi ve sosyal mühendislik ile instagram üzerinden bazı takipçilerimin ip adreslerinin buldum bunlara nasıl sızabilirim veya ne yapabilirim yardımcı olur musunuz essential nettools programından denedim ama malesef telefonlara sızamıyor uygulama

ip ile sızma olsa herkes herkese sızar olur mu öyle şey :) androrat araştır sızmak istiyorsan.

İp üzerinden sızmak çok kolay değil ben sana ip adresimi versemde sızamazsın bilgisayarın da uzaktan bağlantı kapalıysa da sızamazsın . Ama ilgi alanın KEYLOGER ' gibi sızmak incelemek mesajlarını konuşmalarını görmek ekran kaydı almak , eğlenmek için karşı tarafın pc'sinin CD'room'unu çıkartıp takmak dersen :D Bunların hepsini KEYLOGER' ile daha rahat bir biçimde yapabilirsin. Burada ki konulardan ve internetten Keyloger araştırabilirsin. Basit bir olay yapabilirsin :)

t
İp üzerinden sızmak çok kolay değil ben sana ip adresimi versemde sızamazsın bilgisayarın da uzaktan bağlantı kapalıysa da sızamazsın . Ama ilgi alanın KEYLOGER ' gibi sızmak incelemek mesajlarını konuşmalarını görmek ekran kaydı almak , eğlenmek için karşı tarafın pc'sinin CD'room'unu çıkartıp takmak dersen :D Bunların hepsini KEYLOGER' ile daha rahat bir biçimde yapabilirsin. Burada ki konulardan ve internetten Keyloger araştırabilirsin. Basit bir olay yapabilirsin :)
teşekkürler araştıracağım

• Like
Tepkiler: End
Doğru ama bir trojan yedirip bu trojanla kendine yetki verebilir uzaktan bağlantı kurabilir ve bu şekilde yönetim onda kalır darcometteki gibi birde platform yaparsan botnet ddosa kadar gider yemede yanında yat

131,912Konular
3,272,574Mesajlar
316,530Kullanıcılar
lxlentySon Üye
Üst Alt