yardım

Rating - 0%
merhabalar buralarda yeniyim iploggerr sitesi ve sosyal mühendislik ile instagram üzerinden bazı takipçilerimin ip adreslerinin buldum bunlara nasıl sızabilirim veya ne yapabilirim yardımcı olur musunuz essential nettools programından denedim ama malesef telefonlara sızamıyor uygulama

Rating - 0%
ip ile sızma olsa herkes herkese sızar olur mu öyle şey :) androrat araştır sızmak istiyorsan.

End

Rating - 0%
İp üzerinden sızmak çok kolay değil ben sana ip adresimi versemde sızamazsın bilgisayarın da uzaktan bağlantı kapalıysa da sızamazsın . Ama ilgi alanın KEYLOGER ' gibi sızmak incelemek mesajlarını konuşmalarını görmek ekran kaydı almak , eğlenmek için karşı tarafın pc'sinin CD'room'unu çıkartıp takmak dersen :D Bunların hepsini KEYLOGER' ile daha rahat bir biçimde yapabilirsin. Burada ki konulardan ve internetten Keyloger araştırabilirsin. Basit bir olay yapabilirsin :)

Rating - 0%
t
İp üzerinden sızmak çok kolay değil ben sana ip adresimi versemde sızamazsın bilgisayarın da uzaktan bağlantı kapalıysa da sızamazsın . Ama ilgi alanın KEYLOGER ' gibi sızmak incelemek mesajlarını konuşmalarını görmek ekran kaydı almak , eğlenmek için karşı tarafın pc'sinin CD'room'unu çıkartıp takmak dersen :D Bunların hepsini KEYLOGER' ile daha rahat bir biçimde yapabilirsin. Burada ki konulardan ve internetten Keyloger araştırabilirsin. Basit bir olay yapabilirsin :)
teşekkürler araştıracağım

• Like
Tepkiler: End
Rating - 0%
Doğru ama bir trojan yedirip bu trojanla kendine yetki verebilir uzaktan bağlantı kurabilir ve bu şekilde yönetim onda kalır darcometteki gibi birde platform yaparsan botnet ddosa kadar gider yemede yanında yat

131,462Konular
3,268,366Mesajlar
315,203Kullanıcılar
fehtSon Üye
Üst Alt