Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlarım bi arkadaşla iddiaya girdik yarın akşama kadar en az/20 site hacklersem 10tl para alıcam ama öyle upload vs istemiyor :D
Ne yapabilirim???
Bence Cok Gereksiz Konu Arkadaşla İdda Girdik Falan Yalan Söylüyorsun Gibi Geldi Özele Gel Atıyım Site Burda Boşuna Site Dilenme Konuyu Silmeni Rica Ediyorum. @Mectruy
Bence Cok Gereksiz Konu Arkadaşla İdda Girdik Falan Yalan Söylüyorsun Gibi Geldi Özele Gel Atıyım Site Burda Boşuna Site Dilenme Konuyu Silmeni Rica Ediyorum. @Mectruy
Kimse kimseye öğretmez su forumun içeriği hep yardım konusu oldu adam akıllı icerik görmüyoruz hep ayt yardim 2 site hekid biride surda makale anlatsın okuyalim yaw
Yasal Uyarı: spyhackerz.org web sitesi, 5651 sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının (m) bendi ile 5. maddesi kapsamında “Yer Sağlayıcı” olarak sınıflandırılmaktadır. Sitede yer alan tüm içerikler, X, Instagram, Facebook gibi platformlarda olduğu gibi, ön onay sürecine tabi olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Yer sağlayıcı sıfatıyla spyhackerz.org, kullanıcılar tarafından oluşturulan içerikleri veya hukuka aykırı olabilecek paylaşımları izlemek, denetlemek ya da araştırmakla yükümlü değildir. spyhackerz.org bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’de yer alan internet sitelerine yönelik zararlı faaliyetler yürütülmemektedir. SPYHACKERZ, üyeleri tarafından bireysel olarak gerçekleştirilen hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. Şayet spyhackerz.org adı kullanılarak internet sitelerinize yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse, bununla ilgili tüm sorumluluk yalnızca saldırıyı gerçekleştiren üyeye aittir.