Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlarım bi arkadaşla iddiaya girdik yarın akşama kadar en az/20 site hacklersem 10tl para alıcam ama öyle upload vs istemiyor :D
Ne yapabilirim???
Bence Cok Gereksiz Konu Arkadaşla İdda Girdik Falan Yalan Söylüyorsun Gibi Geldi Özele Gel Atıyım Site Burda Boşuna Site Dilenme Konuyu Silmeni Rica Ediyorum. @Mectruy
Bence Cok Gereksiz Konu Arkadaşla İdda Girdik Falan Yalan Söylüyorsun Gibi Geldi Özele Gel Atıyım Site Burda Boşuna Site Dilenme Konuyu Silmeni Rica Ediyorum. @Mectruy
Kimse kimseye öğretmez su forumun içeriği hep yardım konusu oldu adam akıllı icerik görmüyoruz hep ayt yardim 2 site hekid biride surda makale anlatsın okuyalim yaw
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.