Yardıma ihtiyacım var dm basan kişler bakarsa iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünden beri 10 tane 60k üstü hesap vurdum ama girince şübheli giriş denemesi oluyor,fakat ben kurbanın ülkesine bağlanıyorum kesin yani ip sorgulama bile yaptım aynı ülke çıktı çok fazla VPN denedim ama genede aynı hata,vpn-lerin çoğu premium APK-di önerdiğiniz VPN varmı şübhe atmayacak ?

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

• Shilon Shilon Kahramanların hikayeleri mutlu sonla bitmez .
Dünden beri 10 tane 60k üstü hesap vurdum ama girince şübheli giriş denemesi oluyor,fakat ben kurbanın ülkesine bağlanıyorum kesin yani ip sorgulama bile yaptım aynı ülke çıktı çok fazla VPN denedim ama genede aynı hata,vpn-lerin çoğu premium APK-di önerdiğiniz VPN varmı şübhe atmayacak ?
vpn serverleri bozuk olabilir ismi bilindik express north vpn gibi vpnler kullan

yaw sen banlan artık amk kaç multi açtın yeter @İbrahim @Al Simmons @Mectruy @Mehmet @SkullZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,771Konular
3,290,646Mesajlar
324,563Kullanıcılar
Ft66771923Son Üye
Üst Alt